simply amazing.

rest in peace kattungarna.

Jag vet att jag borde vara tyst, men fy fan vad du är snygg!

Jag är hungrig och ensam hemma, vilket betyder att jag måste laga mat själv. Inte nog med det så måste jag åka till mamma och ta in hästarna. Det är alldeles för kallt för att vara ute och jag är alldeles för oenergisk för att laga min egen mat. Det är fredag också och jag är godissugen, men jag har ingen lust att spendera mina egna pengar på godis, det duger pappas pengar så himla bra till. Fast han är som sagt inte hemma.

Ordning och reda, kongresser på freda'
Tips - Om ni någon gång blir bjudna på kongresser, ät dem inte.


DJ, drop it like it's hot.

Fashion statement suicide.

Regn och blåst i två dagar bryter ner även den ljuvligaste bland optimister. Det är till och med frostvarning på vädret. Ändå är jag rätt imponerad utav alla modemagazin som tappert kämpar för att hålla våra humör uppe trots att vädret har gått från sommarvarmt till höstrusk på ungefär 7 timmar. "Hösten är så bra, tänk alla mysiga och stickade tröjor, nyanser i brunt, grått och svart och att få sitta inne och mysa med en stor kopp te framför brasan." Jag slår vad om att de inte ens har någon egen brasa utan kör med en sån där som man sätter en marshall i.

Jag gillar faktiskt hösten, så länge det inte blåser och regnar, bara regnar eller bara blåser. Ge mig ett bra paraply, en snygg och skön jacka, pengar att handla en ny höstgarderob för, förmågan att passa i stickade mössor och ett behändigt hår som flyger snyggt i höstvindarna. Och inte ett som bara blåser över ansiktet så att man inte ser ett dugg och samtidigt ser ut som "Thing" i The Adams Family. Då ska jag ta hösten med storm. Men bara då. Annars låter soffa och en stor kopp choklad framför en brasa med ved i och inte ett stort värmeljus nästan oförskämt bra. Det är vid sånna här tillfällen man önskar att man hade orken att vara med aktiv på singelmarknaden. Fast Dirty Dancing är inte helt fel den heller. Jaja, snart är det jul. Ooooorrbiitreeek. Adios.


fashion.

BURNING DOWN NEVERLAND! (msn-rockgubbe)

Jag är lite av en datanörd, men inte tillräckligt datanördig för att veta om tanken bakom tangentbordet. Varför det det gjort som det är gjort? Ingen som kan förklara det för mig?

Jag har ont i huvudet och jag är hungrig. Senare ska jag iväg och repa. Jag skriver när jag kommer hem, hjärnan har tappat kontakten med resten av kroppen just nu.



Men..

.. Vad gjorde du sådär för?

Yay! Dags att repetera gehör tills imorgon.

Toppen.


Jomenvisst.

Inatt drömde jag om att det kom en The Grugde 3. Den hette The Grudge 3- the bordell. Antingen så ska jag berätta om hur sjuk den var eller så ska jag låta er slippa det. Nej, jag måste berätta. Vissa blev besatta och fick "spermier" till ögon. Rättare sagt så blev ögonen vita och det hängde en tråd ur dem. Vissa blev inte besatta utan gick runt och dödade folk istället genom att lägga händerna på skulderbladen. Man stannade då upp och började tänka på våldtäkter tills man dog. Väldigt skrämmade, jag vet. Jag vaknade vid 4 på morgonen, suckade åt mig själv och började genast tänka på den lilla pojken som är med i riktiga The Grudge. Då blev jag rädd och fick anstränga mig för att börja tänka på någonting annat istället innan jag somnade om.

I alla fall, idag har det varit skola. Återkommer sen!
Over and out.


feelgood.

Jag orkar inte ta mer av din osynligt, propra och uppsnoffsiga skit.

Jag är ledsen, och jag menar det! Jag och verkligen skitledsen över att jag har gjort som jag gjort. Men de andra då? Det har varit minst lika delaktiga och förjävliga och ändå är det jag som får ta skiten för det. Tack så mycket, det känns inte så kul faktiskt. Jag vill att vi ska vara vänner och nu har jag sagt förlåt, även om det inte var på det allra vettigaste sättet. Men hade jag ringt då hade jag börjat gråta, om jag ska vara ärlig. Förlåt, jag kan bara säga det från mig, de andra får säga det själva om de känner för det. Förlåt förlåt förlåt, jag mår verkligen piss över det. Men jag hade mina anledningar. Du var inte så jäkla lätt att umgås med på slutet.

Fan. fanfanfanfanfan, FAN!


Woaow.

image15

Stylish.

Badkar.

Jag gillar snygga killben i tighta byxor. I just can't help it.

Det känns som om jag har en miljon saker att hinna göra innan imorgon. Men nu när jag sitter här så kan jag inte komma på en enda. För jag tänker inte bära med mig några böcker imorgon, de får flytta in på tisdag eller så fort jag har fått mitt nya skåp. Låset skulle jag kanske behöva leta reda på, och mina nycklar.

Det finns ett klipp på ZTV som jag avgudar. Det är en rätt tjock gubbe som rappar "what's that commin' over the hill, is that a...." det är grymt!

  • Leta reda på skåplås och alla mina nycklar.
  • Leta reda på några rena kläder att ha på mig.
  • Ställa om min klocka till kl.06.00 (tack kära upprop och tandläkare för att ni gör måndagen så hemsk som möjligt.)
  • Rota fram miniräknare, papper, kollegieblock, penna, sudd och KuHi/Historia-boken.
  • Äta mat och sova tidigt. Usch, vad tråkigt det lät.

Jag vill titta på O.C. Det gick inte att lyckas övertala Niklas att glömma kvar hårddisken här i Bergsjö, tyvärr.
The Horrors - Sheena is a parasite



Mat för män.

My girls are looking there best.

Igår sa Julia och jag hejdå till sommaren ute på långnäset, sen åkte vi hem, tittade på film med Niklas och skulle ha kört en dygnare tills Niklas skulle upp klockan 7. Jag gav upp vid tre och de andra två när det var en och en halv timme kvar. Sen klev vi upp tidigt och vinkade av storpojkarna som åter igen drar till Göteborg och har kul. Själv drar jag till tandläkaren imorgon, så nope inget upprop för mig inte. Men sen lär jag väl pallra mig till skolan igen och titta på den nya ettorna. Gud, vad jag inte är taggad för skolan just nu. Jag hade mer än gärna haft sommar några månader till. Det finns en bra sak med att sommaren är slut och det är att jag slipper dig, mer än vanligt i alla fall.

Och vet ni, jag har syndat igen. Med ett lite coolare band den här gången men jag liksom gav mig ett heligt löfte om att inte tycka att de var bra. Saker blir inte som man tänkt sig. Men det blir i alla fall ingen länk den här gången.
Paramore - Misery Buisness


Måste ta tag i massa saker nu, leta reda på mitt lås till skåpet t ex.
Ps. Hitparad på Ztv skulle lika gärna kunna byta namn till "Hiphop-parad med enstaka inslag av bättre musik" Niklas har varit borta i 3½ timme... Ds.


En säker plats.

Igår la Viktor en kräfta på min hand, först fick jag en chock, sen skrek jag. Värre och högre än vad Tove någonsin har skrikit under alla dessa år jag har känt henne. För en liten kräftas skull. Niklas jagade mig nästan med en groda, jag stod bredvid en groda helt utan att skrika. Sen höll jag på att cykla på en groda och jag skrek inte då heller, men när det sitter en kräfta på min hand, då skriker jag och blir anklagad för djurplågeri. Yes, indeed.

Snart ska jag vara med Julia och Niklas! Over and out.




GreenNordic.

Han ser inte skogen för alla Bush-kar.

Jag vet det, GreenNordic sitter och håller på mina byxor. Och jag hoppas för guds skull att de kommer på hudikmarknaden så att jag kan köpa denna gåva från ovan. Nu insåg jag precis att jag pratar väldigt mycket "gudspråk" för att vara så pass emot kristendomen och andra religioner. Hå hå ja ja.

Jag är också väldigt imponerad över hur jag hela tiden lyckas få precis allt helt fel. Jag gissar på att det är ännu en av mina imponerande ovanor.

Dags för O.C, Niklas åker snart. Ingen som har någon aning om hur cdbrännar-programmet fungerar på den här datorn?


Kleber.

have some fun before I leave.

Jag har det på tungan, vänta lite... nu, det kommer, jag vet.... Jag hatar er...
Och det sista jag vill är att fiska upp äckliga kräftor som jag ändå tycker synd om och som ändå aldrig blir goda när man ska äta dem.  Jag vill träffa Julia och sen så är jag mer än nöjd, Julia och O.C. Bättre kan det nog inte bli.

Jag tänkte plåga er lite mer.
Tough Alliance - First Class Riot


Höst.

Jaha, det går mot höst. Även om dagen varit varm som en bakugn.
Anyway (varför fick inte jag bli en engelsktalande människa? Det är både bekvämare och låter snyggare), jag säger god natt till er med denna länk. Jag vet, ännu en länk men hey, den är bra!

the tough alliance - koka kola veins


0708.

Min ultimata fjortisgranne har ett stort (och högljutt) bråk med sina föräldrar.
Vem behöver egentligen en TV när det finns grannar?

Byta byss.

Jag har stillat mitt godissug, med nötter, mörk choklad och te. Bara sånt man enligt Anna Skipper får äta. Men så är jag i en sån period när man faktiskt får äta lite godis, annars dör man. Nästan.

Nu ska pappa och jag operera min stackars gitarr som jag så vackert råkade repa lite idag när jag skulle laga den själv i replokalen. Ett litet tips, använd inte en gaffel som skruvmejsel. Det fungerar inte särskilt bra.

OBS. Smygreklam, hähä!
http://www.myspace.com/coulrophobia666


Äventyr.

Well, good for you.

Snart är det helg, jag kan nog stå ut till helgen för sen kommer Julia. Men sen börjar skolan, och de enda jag verkligen (jag menar verkligen verkligen verkligen) vill ha här åker iväg.  Livet är fan  inte rättvist. Jag orkar inte gå i skolan, jag orkar inte vara trevlig när jag egentligen inte ens är det. Jag skulle kunna stanna här i min (Nickes) källare, helst med ruggiga regnmoln hängande över huset och titta på O.C dag ut och dag in. Det låter bra, kan jag få det så?

Design.

Libresse, är det libresse som gör de där designade bindorna? eller är det always.. hm..

...googla googla googla googla....

Okej, jag ger mig. Jag hittar det inte och mitt närminne är sämst. I alla fall så tänkte det här företaget satsa på att få sin binda till en "råhet asoccear att ha i väskan" och visst, well done. De är coola och förmodligen förbannat dyra. Och som den miljönisse jag är, säkert förbaskat dåliga för miljön. Men nej, vad får mig att tro att ni är intresserade av ett företags (vars namn jag inte ens kan komma på) försök till att tjäna mycket mer pengar.

förresten -
Victor Trusch

Right there in your pocket.


I'll give you människor med snygga kläder och coola skor var nöjd
http://www.putfeetfirst.com/blog/index.php?cat=9
Kul att jag börjar bli en sån där som blandar in engelska ord lite här och var också. Men ni får leva med det tror jag.

Jag som lovade mig själv att sova innan halv2 imorse när jag klev upp. Eller skulle ha klivit upp, det blev inte riktigt så att jag satte den planen i verket förren två timmar senare ungefär. Och nu i skrivande stund så är den 01.20, duktigt Linn, bra kämpat! You go girl! (engelska igen).

http://youtube.com/watch?v=EwTZ2xpQwpA - Jag skulle tro att Tove kommer att skratta åt den där. Killen fullkomligt utstrålar "Tove, skratta åt mig". Nej, han är faktiskt inte 14 år, han är 25. Om Niklas har rätt, han har alltid rätt. Han har haft rätt ända sen vi var småskitar som rultade runt i blöjor.  Lyssna på texten, och för er som inte vet vad "chocolate rain" betyder (det är lugnt, det visste inte jag heller) så är det ungefär en synonym för många mörkhyade människor. Om Niklas inte har blåst mig helt. Over and out, jag ska sova!


Därför.

Istället för att fylla min egen blogg med saker som han säger så är det lika bra att ni får läsa själv; metrobloggen.se/ettliviexil

Hur bra är inte killen egentligen?!

Förlå, nu har jag syndat igen. Men jävlar vad hon är cool i den där videon! Och dansen! (Nej, det är inte Paris Hilton denna gång). Videon heter "Like a boy" http://sonybmg.com/musicbox/video/ciara/



Låt mig få...

terrorisera er med denna underbart snygga bild från stockholm fashion week 2007.

image14
(foto; Mathias Nordgren)

How the gods kill.


Danzig-låtar. devils plaything; mother: dirty black summer; how the gods kill.


Nu ger jag upp, skyll dig själv.

Nybörjare.



Jag blir galen. Den där killen påminner mig alltid om Johan Glans! Varenda gång jag ska in på blogg.se dyker hans "bli sedd och hörd"-ansikte upp och mina tankar dras till Johan Glans och jag fattar inte varför. För så lika varanda är de ju inte! Eller?

She's such a little DJ.

Det slog mig att jag och Niklas har ungefär samma smak på killar. 

Nu ska jag äta frukost i vad som måste vara augustis nästan varmaste dag, och såklart den dagen har jag en tid att passa så det lär inte bli något badande för mig inte. Fast jag ska inte klaga, bara på busstiderna annars är det en väldigt bra tid jag har att komma i tid till.

I alla fall, frukostdags.

I could die for you, you know I would.


Jag sitter här och väntar på att mitt badkar ska bli fullt med vatten. Och framför mig ligger sista sidan av HT uppslagen (hur uppslagen sista sidan på en tidning nu kan vara). I alla fall, nere i det högra hörnet är det en liten insändare som de döpt till "Hällde cider i sambos ansikte" som handlar om en man i 50-årsåldern från Delsbo som tydligen hällt cider i ansiktet på sin sambo. (Som rubriken snäll berättat redan). Nu döms han av Hudiksvalls tingsrätt till 80 dagsböter och 500 kronor i böter.

Min fråga är alltså, kan man alltså anmäla någon som hällt sprit på en? Vad bra, då vill jag anmäla en viss person som i påskas hällde grogg på mig och Tove. Jag tror det var grogg i alla fall eller så kanske det bara var vanlig coca-cola. Men det är väl lika illa?

Sen så vill jag bara fråga om man kan få lite pengar i skadestånd om man blivit knuffad så att man hällt sin egen sprit över sig själv? I så fall så vill jag anmäla en till person, fast tyvärr så minns jag inte riktigt vem det var.

Get dressed.


Jag sonar mitt brott. Istället för att be minst 1 miljon Ave Maria för gårdagens video så länkar jag till denna istället. Titta, lyssna och njut. Jag är ännu en gång imponerad över att Red Hot Chili Peppers lyckas så jäkla bra med att ta andan ur mig. Jag får sådär ont i magen och vet inte var jag ska ta vägen.

http://youtube.com/watch?v=TdagH15ZEwQ

Körorder.

Forgive me father for I have sinned.

http://youtube.com/watch?v=Ki2M3-2W-cQ&mode=related&search
=

Men den där lilla killen är ju så söt!

04:20

And your my Sunnyhunnybunny.

Igår sov jag som sagt med Tove och Ronja, det är alltid lika bra och Ronja älskar mina och Toves sena nattvanor. Vi fikade, myste, skrek (Tove mest) och satt vid datorn ända tills Bilddagboken sa hejdå, vi ses imorgon och stängdes ner. Sen skule vi sova men då fick vi ett samtal från Hudiksvall, Tove skrek i telefonen och efter mycket om och men så var det dags för lite Ronja-terror. Precis som det ska vara!

Rihanna - Shut up and drive
Sahara Hotnights - Visit to Vienna
? - lipgloss popin' (eller något)

Kan någon skona mig från dessa tre låtar?!

(OBS. Samtal från stockholm var det)

Hållplats 16.

I'm sitting on the couch in the living room of my house in the Hollywood Hills.

 Sjukt bra bok! Trots att den är på engelska och jag verkligen får anstränga varenda en av mina hjärnceller för att hänga med i svängarna. Jo, det är nästan så att jag skulle kunna dissa Ronja och Tove för att slänga mig på soffan, sätta "save the population" på repeat och sträckläsa den. Men näe, inte ikväll. Vankas det godis och fika med de bästa i hela nordanstigs kommun så är det bäst att vara där. Annars missar man något!

Jag skulle åter igen kunna sitta här och låta er läsa mina klagomål över att jag är så jävla korkad så att det inte är sant. Men jag ska faktiskt ta och packa en väska och traska ner till Ronja. Vi är nästa grannar, det är coolt. Plus att jag bor nästan exakt 70 meter över havet. Yeah! 


Snälla snälla dumma?

Okej, jag erkänner; Jag är sämst på rubriker!

Men ändå så förbannat shoppingsugen! Herregud vad jag behöver min lön, studiebidrag, pengar från mamma, sparpengar och pengarna för Frigg. (förlåt Frigg, men du har det bättre utan mig och jag får trösta mig med några extra tusen i bakfickan). Sen är det enkelt fixat med en biljett till glada göteborg eller snobbiga stockholm och voila- shoppingdagen á la shopping är stundad! Och ack så välkommen, så välkommen.

Jag gillar inte bilddagboken idag.

Jag ger mig.

Det här ska bli det sista inlägget för idag, jag lovar och svär över min döda kropp. Som lever, men äsch.. Ni fattar.
Antingen så är blogspot sämst eller så är jag helt hjärndöd. Blogg.se, jag ska aldrig mer överge dig!




Spana in djuret som ovilligt får mig att tänka på världens sämsta bok, Flugornas herre.
Någon liten 11-årig grabb från någonstans har skjutit ett vildsvin på jag vet inte hur många ton den var, med en pistol. Go grabben go. Han var föresten uppfostrad på världens sämsta sätt, men jag kommer inte ihåg var jag hittade texten. Ska leta reda på den imorgon. God natt.

Jag gör en sån där.

"Jag mötte en hemlös man alldeles nyss.
Han hade blå Crocs och skramlade med en mugg mynt.
När han mötte min blick tittade jag bort och gick vidare
samtidigt som jag tänkte;
så går det när man har dålig smak"

Silverfisken, jag tror jag älskar dig!

Om ingenting annat sker.

Jaha, kul för dig.

Jag insåg att i den här bloggen gör jag vad jag fömodligen är bäst på, klagar. Men vad skulle jag annars skriva om? Mitt liv är ospännande och delas med rätt ospännande personer. Inga coola kändisar som man av någon konstig anledning råkar mingla med på krogen. Okej, jag är inte 18 än och bor i Nordanstigskommun och det lär ju knappast hänga mycket coolare människor på Tre Bockar inne i Hudiksvall. Men ändå. Nog för att jag har sett Cissi Ramsby på stan idag men det enda jag vet om henne är att hon var med i Idol ett tag, minns inte ens vilken säsong. Och hon är nog inte så värst intresserad av att hänga med mig heller för den delen. Så det sket sig ju också rätt rejält.

Om inte annat så är jag rätt duktig på att hitta i alla fall EN bra sak i allt det negativa jag spottar ur mig. Som idag, har jag varit på Maln med Ronja Niklas och det kan jag inte klaga över. Jag är ensam hemma till 04.00 ungefär och har Niklas extremt coola byxor på mig. Om ni vill så kan ni notera att det egentligen är mina byxor och att ungefär allt coolt som han har i klädesväg egentligen är kläder som jag har köpt. Det är därför jag inte har några coola kläder kvar.

Adios amigos, ha en fett nice natt. Själv så ska jag dricka te och surfa runt på internet och förmodligen hitta någonting annat att klaga lite över vid ett lite senare tillfälle. Hörs hej.

Bahuba.


Jag tänkte terrorisera er med några av Mathias Nordgrens bilder från Stockholm Fashionweek 06&07. Killen kan, jag gillar hans bilder.
http://mathiasnordgren.se


   

Jag återkommer med annan onödig läsning lite senare skulle jag tro.

Där jag bor.

Inte idag, inte imorgon. Kanske aldrig.

Nu är jag såhär töntig och ger ut min mobilnummer offentligt, men jag tror inte att det är någon galen pedofil som bryr sig om att ringa till mig ändå. 070-5778339, du verkar nämligen ha glömt bort det. Nu ska jag och mamma rida och sen ska jag till Ronja och basta. För det är ändå mycket bättre. Vem vet, jag kanske överreagerar. Men är det så jobbigt att höra av sig?

Återkommer väl kanske sen med fler klagomål, länkar till roliga bloggar och en låt ni bara måste höra!


Ghost and goblins.

Jag bara står här och är glad.

Jag är rätt sur över att jag inte var på way out west. Fast som tur var så hade jag inga kompisar därnere som kunde ringa och berätta hur bra det var. Sån tur hade inte Ebba von Sydof eller vad sjutton hon nuheter. i vilket fall som helst så missade jag Hellacopters enda sverigespelning i år och the Doits. Surt, mycket surt! Men jag hade en bra helg ändå och nu är det dags att sova. Jag har bytt sängkläder, men mitt täcke är borta så jag får sova med en filt istället. Kul för er att veta. God natt.

Barbwire that's stapled.

Säg mig, vad fan är det som är fel?

Jag tog nyss vad som måste ha varit världshistoriens hetaste bad. Jag klarade med nöd och näppe av fem minuter och jag är ändå rätt van vid hett vatten. Samtidigt som jag stod ut med väldigt rykande vatten och en bortdomnad kropp så använde jag mitt livs första ansiktsmask. Yeah, det var nice!


image3
Jag kan faktiskt inte låta bli att tycka att hon är skitsnygg.

Skapligt mycket söndag.

Jag vaknade upp en morgon och kom ihåg att det här var den dag som jag skulle.... centrifugera min katt.

Jag står fast vid att Tomas Di Leva borde bli världens president. Han är grym, cool  och har bra värderingar. "Frukta inte, ät frukt". Jag skulle kunna sitta här och citera saker han sa igår en hel dag om det inte vore för att farmor har lagat mat, och den är gooood!

Och ps. Det där översta i kursiv text är INTE någonting som DiLeva sagt. Det är från någon dålig låt som Viktor och Niklas brukar sjunga på. ds och hej då.


Papper och penna.

En annan gång går det bättre, sa han som gjorde i byxorna.

Nej, det är sant. Jag sitter och tittar på alla snygga modebilder på hemsidor, i tidningar och på TV och beundrar ljuset, kläderna, sminket håret och tänker "Fan, sådär ska jag också bli! En modemedveten salladsätare!". Men jag brukar inse rätt snart att jag är för lat och matfrisk för att jag ens ska klara mig i en halv dag. Dessutom så måste ungefär hela min garderob bytas ut och man blir helt enkelt inte en modeprimadonna snabbt med 350:- på kontot. Och modehistoria, finns det någon sån bok? I så fall vill jag faktiskt ha en, om jag ska vara ärlig. Lite koll kan man få ha, även om pappas avklippta jeansshorts, ett linne, flipflop och mer än omöjligt, ovårdat hår är min sommars mest nötta outfit. Och de enda accosearer jag har är bandet från Peace&Love, örhängen och oftast en glass i ena handen. Hur är det man säger, less is more?

http://www.youtube.com/watch?v=P0AZIFmkogY - Den där är ett måste att se. Så jävla underbart bäst!


Så är det alltid.

Super extra strong.

En sak som jag är lite sur över är att Brendan Fraser är så ful i alla filmer utom DjungelGeorge. Möjligtvis så kan det ju faktiskt vara för att han är iförd endast en "häcklucka" i 88 minuter. Eller vi gör det till 82 minuter för under några scener har han faktiskt riktiga kläder på sig. Och håret, och leendet, och charmen. Den genombussige George of the Jungel, de svagas beskyddare. Mr. Muscle himself. My man!

Jag kan i alla fall garantera att mitt sommarjobb nästa sommar kommer att vara ungefär 7000 gånger mycket coolare än det jag har nu. Förmodligen. Samma ställe men med coolare uppgifter. Japp!

Ikväll ska jag på mammas-sida-av-släkten-i-närheten-av-nordanstig-middag. Det blir bra, trots jobbig mat och uppklädd klädsel. Jag får i alla fall leka med matilda!

Nu ska jag gå och slåss med gitarren, imorgon kommer jag att vara en döende fiskmås.
OBS! 1½ dag kvar i tantlyan.
15 dagar kvar till del 1 av lönen.

Maxpriser.

Damn... han var inte ful.

Dagens matschema är... inte så bra nej.
Frukost uteblev för jag orkade inte kliva upp ur sängen i lagom tid. Lunch - äckligt, vitt, orostat bröd med skinka och äckelost vid 11 och sedan en vid 13. Äcklig pasta sallad med bröd (med saltflingor på) vid 16, för då höll jag på att dö. Middag vid 22.15, varma mackor som Niklas hade gjort. (Älskade storebror). Dessvärre så var det återigen det vita äckelbrödet.

Och nu är jag trött som fasen, har ont precis överallt utan någon anledning och mår illa som aldrig förr. Tre arbetsdagar kvar, sen är det bye bye slöjd i sjöboden och alla sura tanter. Förlåt mig jag brukar inte använda namn när jag ska kommentera folk men, Kerstin, jag hatar dig! Förlåt. Men Tove är i alla fall hemma!

När en timme känns som tre dagar.

Dags att säga hej då.

Om du får mer än 45 poäng så är du ett dåligt inflytande,
Om du får mindre än 15 så finns det risk att du bor under en sten o inte har något liv!


1. Rökt [ ]
2. Druckigt alkohol [x]
3. Sovit i samma säng som någon av det motsatta könet [x]
4. Sovit i samma säng som någon av det samma könet [x]
5. Kysst nån av samma kön [ ] (kysst och kysst)
6. Haft någon i ditt rum förutom familjemedlemmar [x]
7. Tittat på porr [x] (i ungefär 10 sekunder)
8. Köpt porr [ ]
9. Testat droger [ ]
TOTALT: 5

1. Tagit smärtstillande [x]
2. Tagit någon annans receptbelagda medicin [x] (pappas, och jag fick ta den för honom)
3. Ljugit för dina föräldrar [x]
4. Ljugit för en vän [x]
5. Smygit ut ur huset [x]
6. Gjort något olagligt [x]
7. Skadat/sårat någon[x]
8. Önskar att någon ska dö [x]
9. Sett någon dö [ ] (räknas en duva?)
TOTALT: 8

1. Varit ute längre än du var tillåten [x]
2. Varit ute hela natten[x]
3. Ätit ett helt glasspaket själv [/]
4. Varit hos en teraput [ ]
5. vart på avvärjning [ ]
6. Färgat ditt hår [x]
7. Fått böter [ ]
8. Varit med om en olycka [ ]
9. Varit på en klubb [ ]
10. Varit på en pub [x]
TOTALT: 5

1. Varit på ett vilt party [x]
2. Sett Mardi Gras [ ]
3. Drukit mer än 4 öl på en kväll [ ] (inte öl)
4. Spenderat vårlovet i florida [ ]
5. Sniffat någonting [ ]
6. Använt svart nagellack [x]
7. Haft på dig armband [x]
8. Haft på dig en t-shirt med ett bands namn på [x]
9. Lyssnat på rapp [x]
9. äger/ägt en 50 cent CD [ ]
TOTALT: 4

1. Klätt dig som en gothare [ ]
2. Klätt dig som en plugghäst [ ]
3. Klätt dig som en punkare [ ]
4. Klätt dig som grunge [ ]
5. Stulit något [x]
6. Vart för full för att minnas något [ ] (minnesluckor)
7. Drabbats av minneslucka [x]
8. Svimmat [x]
9. Varit förälskad i en granne [ ]
10. Fått någon att smyga in i ditt rum [ ]
TOTALT: 3

1. Smygit in i någon annans rum [x]
2. Varit förälskad i din bästa vän [ ]
3. Varit på en konsert [x]
4. Blivit kallad för slampa [ ]
5. Kallat någon för slampa [ ]
6. Instalerat högtalare i din bil [ ]
7. Haft sönder en spegel [ ]
8. Borstat tänderna med någon annans tandborste [x]
TOTALT: 3

1. Ludacris har varit/är din favorit rappare [ ]
2. Sett en p-rulle på bio [ ]
3. Hängt i ett köpcentrum [x]
4. Haft en operation [ ]
5. Skolkat från skolan [x]
6. Haft en skada [x]
7. Hamnat i en rättegång [ ]
8. Smitit från notan [ ]
9. Satt eld på något [x]
10. Ljugit om din ålder [x]
TOTALT: 5

1. Ägt/hyrt en lägenhet [ ]
2. Brytit mot lagen då en polis var i närheten [ ]
3. Varit otrogen [ ]
4. Hamnat i trubbel med polisen [ ]
5. Pratat med en främling [x]
6. Kramat en främling [x]
7. Kysst en främling [x]
8. Åkt bil med en främling [x]
9. Blivit trakasserad [ ]
TOTALT: 4

1. Träffat någon face to face som du träffat på internet [x]
2. Varit inne på internet 12 timmar i sträck [x]
3. Pratat i telefon i mer än 4 timmar i sträck [ ]
4. Varit på en loppmarknad [x]
5. Blivit kallad för ett dåligt inflytande [ ]
6. Tittat på tv i mer än 12 timmar i sträck [ ]
7. Drukigt o kört bil [ ]
8. Busringt någon [x]
9. Legat i en soffa med någon av det motsatta könet [x]
10. Fuskat på ett test [x]
TOTALT: 6


TOTALT : 43. Wops.
Om jag nu inte lyckades räkna helt fel.

Världens viktigaste plats.

När varje timme känns som tre dagar.

But now, there's noooooowhere to hiide, since you pushed my love asiiiiiide. I'm ooout of my head, hopelessly devoteeeeeed to yoooouu! Hopelessly devoted...to yoooouuuuu! 

Det är illa när den där låten börjar stämma in, men inte fasen ska man klaga för det. Det får vara mitt sätt att hämnas helt enkelt. Japp. Näe, inte vet jag. Vad ska man egentligen skriva om? Det känns som om jag har börjat ställa mig den frågan alldeles för många gånger nu. "Hm, rubrik? Dagens namn.. näe, "Since love aint no stranger no more"? Nope, för mesigt. Öh... ja". "Den kursiva texten då... glass är gott, jäkligt gott. Nej, förmycket mat för lite intressant att läsa om". Sedan slutligen, den här texten som jag sitter och skriver nu.. den blir mest fylld av meningslöst svammel. Men det kanske är så det ska vara, och det är kanske därför jag tappar läsare? Skulle tro det. Ääähähä. Snart kommer Tove hem tror jag, jag vet faktiskt inte. Men kommer hon inte imorgon så ska jag skriva ett brev till Tunisien om att hon egentligen är en förrymd fånge från Kumla. Då borde de väl ändå skicka hem henne rätt snabbt?

X Y Z.

Näe, inte vet jag. Jag ger upp nu, jag orkar inte med dig längre. Hejdå.

Vet ni, det är rätt skrattretande, men jag var ganska nyss inne på ballegym.com. Nog för att sidan just nu är under konstruktion men tanken var ju i alla fall god. På sätt och vis så längtar jag faktiskt till skolan och vintern, för då följer jag mina rutiner mycket bättre, som att duscha varenda dag, inte äta godis på veckorna och när dansen kommer igång igen så att jag kan få tillbaka mina muskler och min vighet.

Nu ska ni få läsa en mycket intressant "att göra lista" för min del.
- Klippa/färga håret.
- Shoppa upp jävligt mycket pengar (jag måste få tröstshoppa lite) Stockholm för fan!
- Börja cykla, köra styrketräning och  vighet igen.
- Ta tre hål till i öronen.
- Tatuera mig på höger handled, sedan vänster och sedan nacken.
- Skaffa gymkort (jag vet, det är rätt skrattretande, tänk er min på gymmet annat än att äta glass. Men jag SKA faktiskt)
- Utöka min väldigt obefintliga skivsamling.
- Läsa mer, mycket mer. Man blir fasen smartare av att läsa. Jag har blivit så jäkla osmart sen jag började nörda vid datorn.

"Then I saw there was a way to hell even from the gates of heaven." - John Bunyan
http://www.youtube.com/watch?v=vgSn0SbQJQI - bättre kan det nog inte bli.


Mänsklig eld.

När man sjunger högt och falskt, det är då man lever livet.

Nu har jag en ny kalender, tack bästaste Julia! Så jag är numera planeringsfreaket nr.1. Mycket annat än så har jag inte på hjärtat idag, jag är skittrött och ska sova snart. Imorgon ska jag jobba. Jag har 5 och inte 3 dagar kvar att jobba. Fy, jag börjar verkligen lessna på det nu. Vad kul det blir för mig att bli vuxen på riktigt sen.

Jag har faktist träffat Emma idag! :D (jag brukar försöka undvika gubbar i min blogg, men idag tillägnar jag emma en jätteglad gubbe!)