När du ler.

And all I want is to see you dead.

Nu vill jag faktiskt tatuera mig och jo, en g-klav känns rätt lockande ändå. Om jag får bas-klav sen så! Jag måste köpa nya svarta stuprör tror jag, det börjar bli fler hål på ställen som är knepiga att laga. Kul att jag har så mycket pengar. Fast klockan 00.00 är det bara 25 dagar kvar tills min lön kommer. Den är efterlängtad och välbehövlig som tusan. Jag har förresten bara tre jobbdagar kvar nu, den 3e, 10e och 11e. Sen är jag helt ledig tills de bestämmer nya arbetsdatum. Jag gillar tanken på att jag kommer ha 800 kronor extra varje månad. Great!

Snart kan jag ha hela mitt hår i backslick utan hårspännande. Backslick som är så himla snyggt....

You're making a scene if you gonna,
lose all the time, lose all the time.

And music is my aeroplane.

Det tystnar inte förrän du hör.


När du åker slalom följ alltid dessa regler...
1. Ät aldrig gul snö.
2. Åk alltid in i en gran.
3. Åk alltid skogsbana.
4. Lura alltid med Ronja till PP (puckel pisten)...
5. ...och kom ihåg...det är bara töntar som spelar bowling!
BÄSTA SVÄNGEN SKIT I SÄNGEN!

Nothing to do?
Kick a pudel


Natasha.

Glass och korv är gott, men inte tillåtet att äta ombord på bussen.

Jag har ingenting att skriva om, jag skulle kunna ge en kort beskrivning om hur jag såg ut när jag var liten. Men då får ni nog mardrömmar (hästtänder, skumt hår och en kropp i storleksklass med Victoria Beckham, bortsett från att hon har bröst, det hade inte jag då). Nu har jag i alla fall växt i mina tänder, hoppas jag. Och jag är nog dubbelt så bred som Victoria Beckham och har något mindre skumt hår.

Viktor kan det här med att köpa bröd! Det lovar jag er.


De smarta svaren.

Oskyldig som en brud.

Jag sitter här, patetisk som få, och skulle helst av allt vilja krypa ner i min säng och sova bort hela dagen. För en sak som jag tror mig ha sett för att min fantasi lever ett eget liv. Jättekul, nu ska jag iväg och jobba också. Sen ska jag och den elektriska dödsmetalplankan iväg på äventyr. Kan bli spännande, bara jag slipper gå från stan till Håsta. Det blir nog inte riktigt lika spännande.


Systrar och bröder.

Näe? Nej! nej nej nej nej nej nej nej nej nej.

Jag har slagit mitt eget rekord i hur många människor man faktiskt känner, som man kan träffa på en dag. Jag har hunnit vara trevlig mot Niklas klasskompis Agnes (tror jag väl att det var hon hette). Väldigt trevlig tjej det. Jag har haft mini-släktträff i köket med Matilda, Julia och Niklas, hunnit träffa Tove (och Samuel då) en sista gång i fem sekunder ungefär och hunnit med en resa till Iggesund. Där tittade Kajsa och jag på Johannas träning, åkte buss till och från Iggesund centrum, köpte godis, chips och popcorn. Vi tittade på TV, en hel del tv till och med. Men så får det vara ibland. Så ska det vara! Det finns ett antal andra personer som ingår i "träffat" också, men jag orkar inte räkna upp alla. Ni får gissa.

"Jag förstår, varför jag när det finns någon som hon?"
Jag visste det, jag ska sluta! Nu, igen, en gång till! För det fungerade ju förr, ända tills du var tvungen att gå från 0 till 500. Diss på dig, som vanligt. Som på alla andra.

Rasmus på luffen kan vara en av de bättre filmerna någonsin. Jämfört med Röd Drake och The number 23.


För så ska det vara.

Fan. Jag skulle aldrig ha nedlåtit mig till att göra sådär. Men okej, ha det bra.

Jag väntar på att Johanna ska komma hit så att vi kan fara och flyga ända iväg till Rännsjön 11. Som inte heter Rännsjön 11 längre utan Rännsjön...141? Vi kanske ska ta Vårat nya vrålåk dit? Det lär fungera alldeles ypperlligt i åtminstonde nedförsbackarna. Vitt läder, svart lack, snurreffekt och fem hjul med inga skinande fälgar alls. Konstorsstolen number one helt enkelt, familjens numera största attraktion när det gäller möbler. Niklas åt till och med frukost i den idag och jag har väl hunnit med ex antal måltider... redan. Ehe.

Idag fyller i alla fall Cajsa år! Stort jättegrattis på henne! (Jag kom ihåg det, faktiskt! Hähä)
På lördag ska jag, Johanna, Kajsa och förhoppningsvis Tove bli galna av den där 23-filmen.

Det är stadtfesten ikväll också. Jag ska minnsan inte dit, nej. Dels är jag för fattig, snål och negativt inställd. Inte gillar jag artisterna heller. Den enda jag skulle kunna nedlåta mig till att se, det är faktiskt Markoolio. Han är cool!

Timmar för möten.

Vart tog mitt löfte till Gud vägen?

Konsten att vilja döda en gitarr på några minuter. Japp, den kan jag! MIn elgitarr är inte min bästa kompis om man säger så, kompis jovisst, men knappast den bästa jag har. Tacka gud för min lilla mysiga Epiphone istället, den gillar jag skarpt! Fast min elektriska dödsmetal-planka är rätt häftig den med. Jag ser så otroligt black metal ut när jag håller i den.

Jag ska ta och sova nu. Jag är inte bra på att sova längre men nu ska jag skärpa mig. Man ska egentligen sova innan 12 varenda kväll. Då är man pigg och utvilad hela dagen efteråt. Synd för mig att klockan har blivit både 3, 4 och halv5 de senaste nätterna.

God natt!


Det kallas affärer.

En intervju med en spegelbild.

Pappa och jag drog till Birsta och skulle kolla. Med oss hem hade vi en datastol, - lita på att jag kommer sitta mycket vid datorn nu när husets bekvämaste möbel sakta men säkert tar form - 6 stycken köpta filmer och en hyrd, fyra gröna koppar som det inte står något som har med kaffe att göra på och tre stycken tesilar. Impulsshopping är vad vi är bäst på. Fast stolen är våran celebration till att vi (eller ja, pappa) slapp köpa en ny tvättmaskin. Så det ena bar upp det andra.

Ikano-huset börjar bli ett litet miniStockholm - snyggt, stort och en hel avdelning med bara matställen. Hähä. Där råkade även, vad som måste vara åtminstonde Norra sveriges sötaste kille befinna sig. Det kan man inte klaga över, däremot går det att gnälla lite över att pappa högt och ljudigt berättade för en familj på andra sidan av oss att vi kom från Gävle. Vilket vi ju inte gör, i alla fall inte jag. Så söta killen, jag är inte från Gävle! Men jaja, fiket mitt emot McDonalds hade dyr juice. Men vad ska man göra om man har ett svagt hjärta för apelsinjuice?

Annars insåg jag att jag längtar tills jag flyttar hemifrån. Jag råkar nämligen ha en liten mystisk förkärlek till köksredskap, sängar, soffor och inredning. Sen insåg jag att det nog blir lite läskigt att flytta hemifrån ändå. Pappa får komma och laga storkok av thaigryta och mamma får fylla frysen med bröd och bullar när jag blir så pass stor att jag lämnar pappas bankkonto och börjar resan mot mina egna räkningar. Jo, jag längtar nog lite ändå. Det blir bra, då ska jag ha en rund säng, en soffa som Ronja har och ett stort kylskåp med ismaskin. Japp!

Ämnet är tabu.

Han hade svaren på allt.

Nej, jag vet inte. Jag har kommit ur form när det gäller spekulationer. Just nu är det bara larviga spekulationer som inte roar utan bara leder till  negativa fjortistankar och en lätt touch av emo-feeling. Jag ska i alla fall försöka få en form på mitt liv till hösten, det behövs. Och en ny kalender behövs verkligen, skolkalendrar är inte att rekomendera. De fungerar bara om man vill fylla i "mina fyra bästa vänner", "mina favorithemsidor" och "bokcitat. För till hösten mina nära och inte nära, kära och inte kära, känns det som om jag får springa mellan allt eftersom att jag är ganska (-)95% säker på att mina tankar om att bli en bättre och smartare människa kommer att gå i lås. Så en helårskalender hitåt, tack.

Idag ringde det en snäll mansröst till min pappa och informerade om att jag inte hade min plånbok i närheten. Jag vågar inte ringa och säga tack, så jag får tacka honom här istället, eftersom att jag är för fattig för att sätta ut en dagens ros i tidningen. Han hade till och med lämnat mina tre kronor ifred. Tack tack, snälla mansröst!

Njae, nu ska jag cykla till mamma och rida en sväng på den gamla hästen. Jag har förbränt minst 200 kalorier på endast ridning. Plus cykelturer lite var stans och ett lass med situps. För att inte tala om mina coola hantlar.
 
Saker jag glömt att informera om.
Igår fikade jag med Julia och Matilda. Vi hade en så kallad "släktträff". Det är alldeles för komplicerat för att tas här.
Idag har jag varit med Tove och Johanna. Bi-personer är Martin Skarin, han är cool! Ronja gjorde oss sällskap också när hon fick höra att vi skulle hyra en film och äta godis. Så ska det vara!

Själens tandvärk.

And you're to blame.

Jag har kvällsbeslutsångest. Antingen sparar jag mitt hår så att det blir långt och tjockt och klipper någon frisyr av det senare. Problemet då är att mitt hår ser crap ut och måste vara uppsatt 24/7 i några månader till. Eller så klipper jag det nu, men då blir det inte långt och tjockt.

Sovdags. Adjöss.


Övning.

Jag hatar dig. Fast det gör jag ju inte.

Jag insåg idag att det, rätt och slätt, handlar om att se snygg ut. Och eftersom att jag inte är så överdrivet bra på att se snygg ut så får jag se ut på något annat sätt. Jag kan se road ut, det är jag bra på. Jag är lättroad och skrattar oftast för mycket. Så ja, min nya look är inte höstmodet (som verkar luta åt väldigt mycket läder på ungefär allting), det är att se road ut. Helt enkelt, det blir en lätt match. Yo, fett. Herregud.

Jag får lyssna på New Shoes och längta till den 1 Augusti, då köper jag egna new shoes och sjunger den låten och då borde allt bli kalasbra. För det blir ju kalasbra för Paolo när han har nya skor. Nu ska jag till mamma och bära ved och pumpa muskler. Japp, hejdå.

Johanna borde komma tillbaka från träningen, jag behöver någon att grina med. Fast det är ju kul, eller nej inte ens det. Ehe?

Föresten, mitt livs största kärlek - Magnus Tingsek. Någon som har hans mobilnummer?

Opersonligt.

Bort med allt förnuft.

Igår för ett år sedan så gifte sig Berith och Stefan. Igår för ett år sedan så jobbade vi på deras bröllop. Alltså, i natt för ett år sedan var nog en av de bästa nätterna någonsin. Den här helgen, fast för ett år sedan var alltså helt sjukt bra.

Nu har jag precis spanat in mitt schema och insett att skolan gärna kan börja igen om sisådär ett år. Blir det bra? Ja, tänkte väl det. Vi ses om ett år. Ha det bra! För nej, skolan längtar jag faktiskt inte till. Den kan lika gärna stå tom några månader extra. Jag vill vara klar med den och flytta härifrån så fort det bara går. I förrgår så kom jag på vad jag ville bli när jag blir stor, men nu har det flygit ur hjärnan på mig. Men det kändes skönt när jag väl kom ihåg det. Jag vill veta vad jag ska bli när jag blir stor, jag vill ha något att sträva efter, att kämpa för. Inte bara "Oj, har vi engelska prov imorgon? Hm.. tog jag med mig böckerna hem? Näe." Det är lite enformigt och fungerar inte så bra i längden har jag märkt.

Nu ska jag i alla fall tatuera mig. Eller okej, inte just och precis nu i denna stund, men snart. Om några dagar. Frågan är bara vad, för jag vet var. Tror jag.


Testing, one, two. one two. Hello?

Fungerar det inte nu blir jag galen. byter jag till blogspot!

Hähä, det fungerade! Synd att min roliga inlägg från igår försvann.

Hellre hungrig än ensam.

Och jag log, och det blev värre.

Jag kanske skäller för mycket på er? I så fall är jag väldigt ledsen, jag ska från och med idag i alla fall försöka att bli en bättre och snällare människa. För jag vet, jag är svårhanterlig (kul att jag pratar om mig själv som en galen häst). Jag är snål och slösar hela tiden, har en sjuhelsikes humör och råkar höra till den del av den svenska församlingen som kallas för halvpessimister. Jag har dåligt självdiciplin och är nog rätt lat av mig när allt kommer kring. Fast det har faktiskt bättrats, en aning. Plus att jag är ansvarstagande och har skaffat mig en inkomst under hösten. Och börjat sätta in pengar på ett sparkonto (300 kronor, det ni). Herregud, vuxenpoäng hitåt.

Det har faktiskt varit en bra dag. Jag jobbade, fick middag av Ronja och Julia, jag har ridit och jag har sprungit. Det är bara jag som är dum och tror att den har varit dålig. Men den var bra, faktiskt. En av de bästa. Nu har jag ont i huvudet.

Mamma och jag ska tatuera oss, jäpp!

I yoghurt finns det kultur.

38.  hähä. Ingen vet. Ingen får veta.

Köttbullen är tillbaka med min häst, så jag får skriva mer sen.


Grundläggande statistik.

Liten (störande) pojke till sin mamma om sin glass: Tänk om det här hade hetat vägarbete. Då hade jag ätit en vägarbete-glass.

Och det är just sånt där som jag kan sitta och haka upp mig på. Om vi tar ordet "Bil" och om säger det så pass många gånger tills vi verkligen hör hur extremt fult och konstigt det låter. Jag menar, vem är det som har bestämt att det ska heta bil? Och varför just bil?

Sen så har jag en liten fråga till min alldeles egna och obefintliga Gud. Varför gjorde du 91orna och neråt så pass mycket snyggare än de i min egen ålder och uppåt? Det var väl ändå inte så värst snällt av dig? Bättre uppdelning, tack!

Nåväl kära medmänniskor, idag var jag och Tove på Maln en sväng, fiskade upp Johanna och drog till Bergsjö på 40+50-årskalas.(Det betyder mycket mat i stora lass). Där fiskade vi upp Hacke och drog till Enånger på fest. Riktigt trevligt var det faktiskt och ungefär tusen gånger bättre än att sitta och ruttna i lilla, äckliga Bergsjö.

Och nu måste jag sova, jag står fortfarande fast vid att du gör mig dum i huvudet och arg på mig själv. Jag vågar ju knappt titta på dig, det är frustrerande och jag hatar när det blir så och då blir jag på dåligt humör. Så allt är ditt fel. Jag ska jobba imorgon, vilken "lycka". God natt.


Hej hopp i lingonskogen.

Varma hjärtehälsningar, Tove Magdalena Larsson.

Johanna, Tove och jag är hemma hos Tove på Taco-fest med interna vänner från bygden. Vi ska få efterrätt också! GÖTT! I alla fall så måste jag nog ta och skälla lite på er, igår skulle ni ju inte läsa min blogg. Men det gjorde ni ju ändå. Dålig stil, fast roligt. Ni verkar ha ungefär lika mycket till liv som mig! (Ta inte illa upp)

The Sounds igår var bäst! Och på en säker andraplats efter Slagsmålsklubben som ett av de bästa band jag sett live. Precis som det ska vara! Skrika, hoppa, trängas, sjunga fel, klappa händer, sjunga med. Många fjortishjärtan på det <33333333333

Maten väntar, adios!


Utsatt för sol.

They showed up and where beautiful.

Äsch, jag är nontop. Inget långt inlägg idag, ingenting spännande för er att läsa, ingenting alls. Jag har tittat på Allt om min buske med Tove och Ronja. Albin Flinkas är dagens, månadens, årets supersnygging det må jag säga!

Imorgon drar Kajsa, Johanna och jag till Bollnäs och spanar in The Sounds. Jag blir borta hela dagen, så ni slipper kolla om jag har skrivit något imorgon. Skönt va? 

God natt, hej jag ska spela gitarr.

Varning för hunden.

Do not kill. Do not rape. Do not steal. These are principles which every man of every faith can embrace.

Som vanligt får jag inleda med; Jag har jobbat. Ingenting nytt, ingenting kul. Förutom att jag börjar bli en riktig fena på att arbeta där. Jag är övertrevlig som kunder, sätter praktikanter i arbete - som inte finns och därför behöver de inte göra så värst mycket - öppnar, låser, larmar, you name it! Som Karins pappa brukar säga. Ni vet, kunden har alltid rätt. Oftast inte, men ofta mer rätt än vad jag har i alla fall.

Vad finns mer att säga? Sören är den coolaste busschauffören, jag ska sova snart och hoppas på en stor sol imorgon så att jag kan fortsätta att grilla min hud. På Torsdag är det The Sounds för hela slanten såklart! Älskade sommar, den behöver aldrig ta slut.

Pepparkaksröd.

Mycket glass är bra för magen. (Egen filosofi)

Jag solat mig brun (läs rödskimmrande) idag på Maln med coolaste tjejerna, Tove, Johanna och Thine. Inte illa må ni tro och en perfekt slapp sommarlovsmåndag. Fast innan så gick Tove och jag på stan en sväng och handlade matsäck för exakt 99,50. Jag skyller allt på de där sabla jordgubbarna, vem tar 27 kronor för en liter jordgubbar? Vem går runt och har 27 kronor på sig egentligen, då är det mycket bättre att, som vi gör här i Bergsjö, ta 25 kr för en liter. Se och lär "Ortens jordgubbar". I vilket fall som helst så skulle Tove och jag ha kunnat göda nästan hela stranden med våran mat, våra kakor och våra tacochips. För man fick faktiskt ta smakprov inne på Hemköp, både Brago-kakor med choklad och nya, väldigt goda tacochips. Så vi lastade fickorna fulla, vad ska man annars göra? Gratis är gott.

Det är myrinvasion i vår källare. Överallt är det myror så var man än går är det små svarta och fula myror som pryder golvet. I förmiddags var de levande, nu är de stendöda. Det är den stora och enda skillnaden. Hacke, invasionen har startat! För er som inte vet, Ronja är livrädd för myror och tror att de en vacker dag kommer att förinta hela männskligheten. Pappa har pajjat vår tvättmaskin också. Fördelar: Man slipper ta ur tvätt, hänga den och lägga in det i garderoben. Nackdelar: Man har inga kläder att ha på sig. Tro mig när jag säger att mer eller mindre hela min garderob ligger nere i källaren bland alla myror. Det är inte okej, imorgon måste jag improvisera. Det blir spännande men Tove och Johanna kommer i alla fall och hälsar på mig på jobbet imorgon! Det blir bra, jag kanske till och med kan få dem att äta lunch med mig? Den som lever får se, nu ska jag äta mat.

Komma ihåg:
Köpa ischokladglass (som inte smakar ischoklad), hallon och chokladsås.

Vi delar samma minnen.

Här brukar det stå finurliga eller smarta saker. Ibland mina och ibland någon annans. Oftast någon annans.

Ingenting nyttt; jag har jobbat. Igen! Dessutom så har jag insett att smink är guds gåva till kvinnligheten. Inte för att smink mirakulöst skulle kunna få även den ofinaste (för JA, det finns fula människor, det är den hårda sanningen) att se lite söt ut. Utan för att har man smink så måste man ju tvätta bort det på kvällarna och det resulterar i ren och acnefri hud. Men har man inte smink på sig under en period så är man inte lika noga med att tvätta sig och vips, finnarna är på plats. Här kan vi faktiskt konstatera att det fnns utrotningsmedel mot finnar, och hur brutalt låter inte det egentligen?

Jag gillar tanken på att jag kommer vara mycket rikare när jag har jobbat klart. Däremot så är jag inte så förtjust i tanken på att Niklas och Jocke ska till Grekland i augusti och att jag vill till Göteborg då. Men trots allt så gillar jag tanken på att jag ska äta chips och kolla på tv nu snart. Och imorgon är det sovmorgon till 9 för hela slanten! Sen är jag ledig på måndag. Snälla väderfolket, ge mig lite sol då.

Dofta gott i sommar.

I'm not going down on my knees begging you to adore me.

Jag lägger av mig. Eller hur man nu brukar säga, i alla fall så skriver jag visst inte lika mycket här längre. Ska skärpa mig, jag lovar. Trots allt så finns det ju en del arma stackare som gillar att läsa om vad jag sitter och funderar på under dagarna. (Lägg märke till hur fint jag skröt där).

I vilket fall som helst så har jag jobbat i två dagar, från 10-18. Fast idag räknar jag det som 8-19 eftersom att jag faktiskt var tvungen att både öppna och stänga helt själv. (Snälla, gå inte dit och ryck i dörrarna, jag har säkert missat ett lås.) Jag fick prova på det hårda livet och försöka klara mig på två små mackor med lite sylt och en tallrik flingor och mjölk fram till tre idag. Men jag klarade mig faktiskt riktigt bra, jag är imponerad av mig själv och framförallt, jag är nästan rik! Fast jag råkade bjuda en fyra-åring på en godis. Mamman blev inte så glad, men lillgrabben var nog riktigt förtjust i mig efter det. Att smöra är den bästa metoden har jag lärt mig.

Imorgon är det kortdag. Det betyder att jag bara har mellan 10-14 på mig att drömma om min Rocks-affär. Gärna där Mique ligger. Eller låg, de håller ju på att sälja ut allt de äger och har. Det kan bara betyda en sak - konkurs eller förflyttning av lokal. Och det kan bara betyda en annan sak - Att Gud har stora planer på att ge den till någon smart människa som vill starta en Rocks-butik som jag kan få jobba i. Jag skulle terrorisera alla med Mustasch, Tingsek och SMK hela dagarna. Underbart! Och Salem, allas favorit. Gladast i världen, det är därför han är så bra. Inte för musiken (som råkar vara mer än bra) utan för att han är så glad hela tiden.

Nej, jag måste sova. Imorse sket jag i allt vad utseendefixering heter och sov i 45 minuter extra. Så får det nog inte bli imorgon, jag har varit för skabbig i två dagar nu så snart vågar väl ingen komma in och handla av mig längre. Fast kanske om jag lockar med godis. Höhö. God natt!

Jo, PS! Tove, blogspot är ju sämst! Man kan inte skriva kommentarer om man inte är medlem - vilket jag inte tänker bli! - Och man kan väl visst hålla på att kludda och ändra om designen här på blogg.se? Tur för dig att det är ett fritt land, annars hade jag bussat Köttbullen på dig. Fast det ska jag nog göra ändå. DS. Hejdå.


Och djävulen är sex.

Och kanske en varm och mjuk säng. Ja, det vore fint.

Det heter ju valp, föl, kalv, gässling, kid, yngel och kyckling. Men varför heter det just kattunge? Av vilken orsak fick inte kattdjuren något speciellt namn på sina barn? Inte kaninerna heller.Är det föresten någon som vill ha en kattunge så har jag fyra stycken som ges bort hur gratis som helst. Så hör av er, jag vet att ni vill och att ni får. En är svart och heter Mostafa, han är cool. Pappa kanske vill ha honom, Mohammed och Mostafa, vilket team.

Den där Guden som jag inte tror ett dugg på måste vara på min sida. Min mamma har nämligen fått en "Nokia jättegammal model" som jag inte kommer ihåg vad de heter, 3310? Det betyder i vilket fall som helst att jag kan sitta och nörda Snake hur mycket jag vill.

Annars så har jag varit med Julia idag. Vi skulle åka ner på byn med hennes moped, och tack vare allt regn så liknar vägen ut till deras stuga mer en gyttjepöl än en väg. Och såklart slirade vi omkull i den mysiga leran som fanns där. Notera att båda gångerna Julia har ramlat med mopeden så har jag varit med, både sittandes på min egen och, som idag, hennes. Hur ska man tolka det?

Nej, nu ska jag sova. Jag ska till Sundsvall med mamma imorgon! Så det så!

Och du bara stack.

Satsa på hög kvalitet.

Nej, jag säger inte att de har tagit slut, de har bara gått på semester. Mina bra åsikter och roliga spekulationer (som säkert inte är roliga) är lite ur form för tillfället, men de kanske kommer tillbaka om några dagar, veckor eller år. Fast egentligen så kan jag sitta och komma på jättebra saker att skriva om och komma på riktigt bra citat att ha i kursiv text på dagarna. Men när jag väl sitter här och ska skriva dem så har de flugit ur skallen på mig. Så det brukar bli som det blir. Så det är kanske minnet som behöver komma tillbaka?


Idag har Ronja och jag jobbat på ett bröllop. Ronja höll på att hosta upp två fyratusendels mililiter mousserande jordgubbsvin. Vi har sprungit, burit, hämtat, diskat, öppnat vinflaskor, serverat korv och diskat ännu mer som två dårar och haft så kul så det är inte sant. Dansat i köket och haft hårdrockskonsert med våra coola paraplyer som mikrofon/gitarr och bas. Vi fick en ny cool och söt kompis också som inte kom ihåg varför han hade ett sår i pannan. Även skrattat åt fulla gubbar som dansar roligt och lyssnat på Hans-Erik (vår gamla lärare) och hans bands skuttiga toner.

Jag har hittat mitt lilla livs stora kärlek och i vanlig ordning är denne person mer än väldigt omöjlig. Men hade han inte varit 30+½ och hade han inte varit gift och hade han inte haft barn så hade han ju inte varit jätteomöjlig. Jag får trösta mig med den tanken. Fast det allra "roligaste" var att när han hade gått så hittade jag snabbt en ny "livets stora kärlek". Imponerande, två "love of my life" på mindre än några timmar. Fast nu när jag tänker tillbaka så får nog Loverboy Nr.1 (eller Lovergubbe) bli the one and the only för någon vecka framöver. Sen hittar jag kanske någon ny. Nu måste jag sova för imorgon ska jag städa mitt rum för jag får finfrämmande från Iggesund! God natt.


Det spärrar vissa funktioner.

There's still a little bit of your taste in my mouth.
There's still a little bit of your face, I haven't kissed.
There's still a little bit of your song in my ear.
You step a little closer to me, so close that I can't see what's going on.

(Usch, varför ska det stämma så bra?)

Johanna - tack för låten!

Jag har arbetat idag. Som en riktigt arbetare som får lön och allt. Sånt gillar jag! Eller... I alla fall lönen. Nej, men jag insåg idag att jag faktiskt gillar att arbeta. Fast det kan ju ha att göra med min inarbetade uppväxt och skuldkänslorna när jag oftast gör ingenting alls. Som när andra plockar av bordet, jag måste vara där och fingra annars får jag jättedåligt samvete. Fast det går oftast att ignorera de känslorna men de finns där ändå.  Fast jag gillar nog mer att ha ledigt, det är mer min grej. Om sanningen ska fram.

Dagens tillägg på den omöjliga önskelistan är faktiskt Slöjd i Sjöboden-sjöboden. Den är för jäkla cool och om man kastar ut alla saker som är där inne nu och inreder det lite tuffare, med ny färg på väggarna, tuffa möbler och snickrar ett badrum så blir det ännu coolare! Och där vill jag bo. Eller i en sjöbod i en annan stad som kanske har utsikt över lite blåare vatten, det vore också nice.

Jag insåg att det är fredag, då behöver jag inte ha dåligt samvete över att jag åt en grillad korv på stan idag. Det betyder också att jag kan sitta här och svulla lyxchoklad från Colombia utan att vara rädd för att hamna i helvetet. Jag undrar om det kanske kan betyda att jag ska äta chips och titta på film ikväll. Och att jag nog ska göra lite styrketräning med mig själv, det skulle kunna behövas lite. Och om man gör 20 armhävningar om dagen så får man snabbt snyggare hylla. Lägg till det på min stålrumpa, det ni! Fast räkna bort mysmagen. Och nu ska jag sluta sitta här och klaga på min smygökande vikt. Som sagt, har man smilgropar i låren betyder väl det att man har haft ett roligare underliv? (Eller något liknande)

Det var inte mycket till kärlek.

Tre saker som skrämmer mig
- Att gå själv när det är jättejättemörkt ute.
- Att vakna upp i en kista under jorden (begravd alltså) eller att vakna inne i en kremeringsugn.
- Att den lilla pojken i the grudge ska titta in genom mitt fönster på kvällarna. Eller i min dörrspringa. 

Tre personer som får mig att skratta
- Alla mina kompisar såklart!
- Kenny Starfighter.
- Öhm... roliga saker?

Tre saker jag älskar
- Äventyr
- Musik
- Frihet

Tre saker jag hatar
- Grodor/Paddor
- Att McChicken & Co är så jävla gott
- Att saker sällan är/blir som jag vill

Tre saker som jag inte förstår
- Hur en hjärna på rasister/krigsmän/moderater fungerar.
- Hur fem stycken spagettin kan bli ungefär hundrafem när de kokas.
- Hur en sak jag kan hålla i min hand helt plötsligt kan vara spårlöst försvunnen två minuter senare. 

Tre saker på mitt Rum
- Den jättebästiga sängen.
- CD-spelare
- Instrument.

Tre saker jag gör just nu
- Lyssnar på musik
- Dricker the
- Skriver blogg.

Tre saker jag vill göra innan jag dör
- Resa
- Gå på kändisVIP-fest med Anthony Kiedis
- Ha med "höhöm" att göra.

Tre saker jag kan
- Fantisera ihop helt sjuka saker om vad som helst
- Lyssna på hiphop utan att dö
- Stå på huvudet

Tre saker jag inte kan
- Kullerbyttor
- Brotta ner Niklas. Ärligt talat så är den enda människan jag lyckats brotta ner i min ålder Tove.
- Gråta inför andra människor

Tre saker jag tycker att du skall lyssna på
- Tommys skratt i Pippi på rymmen. Och när de skriker "Oskar".
- Mustasch
- Damien Rice

Tre saker som jag skulle vilja lära mig
- bli en överjävel på trummor
- Att tänka innan jag handlar. (Alltså inte handlar på ICA utan handla som att göra något)
- inredning och styling (typ hår)

Tre saker jag gillar att äta
- Jordgubbar
- Choklad
- Makaroner och köttbullar.
- Kyckling (det får bli fyra här, jag är alldeles för matfrisk)

Med kärlek som vapen.

You don't have to sell your body to the night.

Jag är yr i huvudet, Kajsa är mer än yr i huvudet och Johanna har nog lite svårt att hänga med i våra svängar. Men en sak är säker och det är att efter imorgon kommer jag att ha sveriges mest vältränade rumpa, så mycket som jag springer i trappor när jag jobbar. Det kan bli mitt superhältenamn; Stålrumpan. En annan säker sak är att vi ska på The Sounds. Och jag och Johanna vill på ciao-semester. Men för er som inte vet vad ciao är så är det Kajsas två, röda och söta trampmopeder.

Imorgon måste jag förmodligen vara själv med alla surtanter eftersom att Niklas är sjuk. Och sitta och ha tråkigt, i dag var ju i alla fall han där och då hade jag någon att leka med, men inte imorgon, svikare. Jag har insett att jag aldrig i hela mitt liv ska skaffa dreads. Idag när jag gjorde fuskdreads på mig själv så gick det åt pipan. För det första så var det skitsvårt att göra på sig själv och för det andra så såg jag ut som en snigel med för många sånna där tentaklar (?) på huvudet.

Alltså, gud. Hade Cissi (min svenska/engelskalärare) sett det här inlägget, eller ja, alla mina inlägg till och med så hade hon säkerligen fått en hjärtattack. Men nu måste jag sova om jag ska överleva imorgon. Hej då med er!




Fuska dig vacker.

Det enda bra med dig är att du ger mig cool musik utan att ens veta om det.

Och här sitter jag och väntar på att min mamma och storebror ska komma och hämta mig, vilket de skulle ha gjort för ungefär 43 minuter sedan. Duktigt. Det lutar åt värmebölja idag och när alla glada och lediga barn är och badar ska jag låtsas vara trevliga mot tanter som är alldeles överförtjusta över min storebror. Det får bli mitt nästa sommarjobb, att åka runt och ställa ut Niklas och låta honom charmera tanter, dra roliga skämt med gubbar och låta de som vill känna på hans hår. Eller nä, det är rätt äckligt så det skippar jag nog. Men något sånt och jag kommer att bli oförskämt rik. Så får det bli, sen kan jag nog bocka av en hel del saker på min näst intill helt omöjliga önskelista. Idag är det extremt långt hår så att jag kan göra ett besök hos någon hårfrisör. Det skulle behövas.

(nu skulle de ha kommit för 47 minuter sedan)

Här är ditt nya liv.

Jag tror allvarligt talat att spagetti förökar sig i vatten.

Jag och Hacke var i stan, gick till käftis, åt mat på jambo och åkte hem. Jag var duktig och gjorde ett planerat köp (plånbok) och ett impulsköp - Scar Tissue av Anthony Kiedis. Bra saker. Och egentligen så var boken inget impulsköp heller, för den var på engelska och jag har ju faktiskt lovat mig själv att läsa engelska böcker i sommar. Nog för att jag nog bara kommer att komma igenom den där och ingen mer men ändå.

Hör upp gott folk! Jag, Linn Berg, har gått ner 3 kg. Inte för att det märks, men ändå. Och det är säkert bara de få musklerna jag lyckades arbeta fram under dansen i våras som har skrumplat ihop och tynat bort. Men det är i alla fall bättre än när jag lyckades gå upp två kilo på en dag. Fast det är en hemlighet så glöm bort att jag sa det.

Imorgon ska jag jobba, så god natt!


Vi dansar runt världen.

Jag vet att man inte får tänka så, men det går inte att låta bli.

Jag lovar, eller ska i alla fall försöka lova, att inte skriva mer än ett blogginlägg per dag nu. Räkna med att jag inte kommer att lyckas, men jag kan ju åtminstonde försöka. Annars är jag inte så himla bra på att hålla det jag lovar. I alla fall inte gör det gäller saker som att försöka sluta äta godis på vardagar. Ett tag fungerade det, sen blev det lov och då fungerade det inte riktigt lika bra längre. Eller som att vara duktig i skolan. Det fungerar de två första dagarna i skolan, när man ändå inte gör så mycket annat än att ha upprop och utflykt med klassen. Men jag är däremot riktigt duktig på att hålla hemligheter! Fast det kanske mer eller mindre beror på att jag brukar glömma bort att jag vet om dem.

Johanna och jag ska till Göteborg på Way out west. Det har vi bestämt och Johannas tuffaste pappa har hjälpt oss att kolla tåg. Så med lite smör för resten av "the big ones" så ska vi nog ta oss dit. På ett eller annat sätt. Och imorgon vill jag på gatufesten och se Salem, Backyard Babies och Tingsek. Då blir jag glad! det ska vi nog också ordna. Fast först ska jag jobba och jobba och jobba. Jobba är inte heller min starka sida. Nu när jag sitter här så verkar det som om jag inte har någon stark sida alls. Någon dag (säkert senare idag om jag känner mig själv rätt) så ska jag skriva en lista med alla mina starka sidor och bra sidor. Så får det bli. Hejdå.


- Johanna, säger:

Undrar ni över dagens rubrik? Jag var cool och kom åt en knapp så att det där klistrades in. Så det får vara kvar som ett minna av min extrema coolhet.

Jag har stora problem. I min telefon ryms det inte mer än 40-45 låtar, i alla fall inte i den storlek som de låtar jag vill lyssna på är. Och det räcker ju inte på långa vägar eftersom att man tröttnat på alla låtar lagom till tredje vändan. Illa, men tur för mig att jag ska jobba som en galning nu i tre dagar och sen ha parlamentetmaraton med Johanna. Då kan pengarna nog räcka till en liten Ipod. Den som söker, den finner alltid något.

Nu har jag gått och slagit dank i två dagar. Kan man föresten slå dank om man är tjej? Det gör i alla fall en av killarna i Grease, så nu säger vi att jag också har gjort det. Johanna och jag har startat Operation upplyftning av sommarlovet fort som tusan. Nu blir det leka av.

Föresten kom jag på en ny sak till min önskelista.
En helt galen kompis. Skitgalen ska den vara och ha exakt samma musiksmak och humor som mig. Inget ska stoppa den, i alla fall nästan inget. Är det någon som har någon sån kompis till salu? I så fall är jag mer än intresserad.


Du får stå för sången.

Nu när jag ändå håller på, varför sluta?

Tro mig, jag skulle kunna sitta här och klaga, dra dåliga skämt och skriva önskelistor hela natten. Men det lovar jag att jag inte ska. Jag ska snart gå och sova faktiskt. Idag har jag duschat, fast jag känner mig inte så mycket renare för det. Säkert hårets fel eftersom att jag struntade i att tvätta det. Mitt rum är inte så mysigt heller och skulle sannerligen behöva en rejält date med damsugaren och ett par nya lakan. Det får bli mitt uppdrag imorgon, i alla fall nya lakan. Fast det blir nog ännu mer sannolikt att det inte blir av. Jag är inte så värst bra på att ta tag i saker.

Smart drag Mr.Christer.

Over and out, nu är det dags att sova!

Offer och vinnare.

Ibland, i mina ögon är du världens största wannabe och en liten falsk tönt. Men det är nog bara jag och ibland.

Nu ska jag vara isolerad till på torsdag och den enda människa jag tänker fortsätta stå ut med är Niklas. Men endast för att vi bor i samma hus. Annars får allt vad gemenskap heter utebli i två dagar till, sen ska jag jobba och sedan tror jag att jag ska vara isolerad i någon dag till. Men sen kanske jag orkar ta mig ut i de civiliserade hälsingeskogarna igen. Fast ingen verkar vilja hänga med mig på Backyard Babies och Sahara Hotnights på Gatufesten. Fast jag har ju faktiskt inte frågat någon heller, men min lilltå säger mig att ingen är särskilt sugen på det och kommer att svara hur himla gärna de vill men hur himla lite de kan och får.

Äh, jag vill ha nya kläder, ett omgjort rum och ett program som säkert FBI och SÄPO har som kan avslöja nästan allt om nästan alla människor. Det vore coolt. Och nu ska jag börja övertala pappa om hur otroligt bra det vore med en systemkamera till mig. I alla fall liiite tidigare än till jul. Det vore nice, tomten skulle dö av en hjärtinfarkt om han såg min önskelista.


Ciao caow. (Nej, Bert får stå för det där.) Är det föresten någon som kommer ihåg barnprogrammet Cow & Chicken? Jag och Niklas kollade alltid på det förr. Deras föräldrar var halva och hade inga överdelar.


Som spindelmannen.

Därför kan jag inte säga att jag har några riktiga problem.

Jag är inte pepp. Inte det minsta lilla. Inatt drömde jag skitkonstiga saker som resulterade i att jag nog inte sov särskilt mycket och jag ångrar mig, samtidigt som jag är så jäkla stolt över mig själv. Nej, det är inte lätt att vara pepp när man inte är det. Och jag är trött så det blir nog en tidig kväll för mig nu. Ska bara lyckas hålla mig vaken under The Departed först. Och på tal om film! Till film äter man ju oftast en hel del godis eller något liknande och nu har jag tackat nej till glass. Det är inte klokt, jag måste vara sjuk. Jag har nog nästan aldrig tackat nej till glass.

Men nä, jag är för trött och opepp för att skriva här. Nu vill jag till Göteborg och se på Stones den 3/8. Men jag har ingen rolig kompis som kan tänka sig att ens låtsas gilla dem bara för en kväll. Blä! Och nu har jag än en gång insett hur mycket jag avskyr Bergsjö. Hej då.

Jag kanske borde börja med sånna där roliga avslut som Bert i hans dagböcker. Typ tack och adjö korven är döö. Eller nja, kanske inte. Jag tror inte att jag skulle få till det lika roligt som Bert gör. Plus att han säkert har Copyright på det.

Endast ett intyg.

Jag ville göra en sån där som Isabell gjorde. Så nu snor jag den. Och jag orkar inte skriva ett roligt inlägg om hur bra det har varit. Det kanske kommer imorgon istället.

Festivalens ledmotiv: (Beslutsångest) Jason Mraz - I'm yours (från att ha hört den låten för första gången i mitt liv så har jag hört den flera gånger om dagen i en vecka.) Put your hands up for Detroit och Tokio Drift.
Festivalens campnamn: Jag la nog ingen större kraft på att komma ihåg något.
Festivalens överaskningsband: Snook
Festivalens bekantskap: Aksel åffkårze!
Festivalens snygging: höhöhöhö.
Festivalens roligaste: Alltså, Vimo. När han försökte få vakterna på smk att han skulle spela istället för Frej.
Festivalens mat: Pizza.
Festivalens ord: Paltkoma eller moderkaka.
Festivalens dialekt: Göteborg...ska? Göteborgska, stavas det så? Göteboschka.
Festivalens bästa band: SMK
Festivalens mest tidspillda grej: Allt köande, men det var det värt också.
Festivalens besvikelse: Jag kan nog inte komma på någon särskild.