Egobrain.

Get used to it din fjolla!

Take my hand
I give it to you
Now you own me, all I am
You said you would never leave me
I believe you
I believe

I can feel you all around me
Thickening the air I'm breathing
Holding on to what I'm feeling
Savoring this heart that's healed

Så bra, så bäst, så underbar.


Angie.

Jag lovar er att man blir smartare av att lägga patiens.

Snart så är det slut på min tid som ensam hemma. Det är lite sorligt, nog för att Niklas också är här och hänger nu men ändå, han är 18 och pappa är typ 47.

Jag lovar er att jag hade något vettigt att blogga om. Eller det har jag ju egentligen aldrig men i alla fall ett ämne att blogga om. Det försvann.

Och just det, jag hoppas att ni var på brandgaraget innan halv8 igår. Eller typ vid halv8 i alla fall, annars missade ni ett av de coolaste banden som någonsin varit i Hudiksvall! Och jag minns såklart inte vad de hette, rätt typiskt.


Det är de små sakerna.

So much more than anyone.

Brandgaraget, 18:00. Fast egentligen behöver ni inte komma förren 19:30, tänkte bara vara snäll mot de anra som ska spela. Ähä.

Nu ska jag klämma in många saker här fram till kl.12. Jag ska duscha, göra mig själv hungrig så att jag kan äta, leta fram kläder och städa. Kanske framförallt städa, det känns som om att det behövs. Lite i alla fall.

Annars har jag varit jätteduktig på att vara ensam hemma så pass länge. Jag har ätit ihjäl mig på makaroner och mackor, handlat ensam, plockat i och ur diskmaskinen (Kajsa tyckte att jag såg ut som en mamma när jag gjorde det.), sovit på, nåja, hyffsat bra tider i alla fall och gått ut med soporna. Hur mycket vuxenpoäng är det tillåtet att samla på sig under en vecka?


Or time will waste you.

I'll show you how God falls asleep on the job.

Igår hade vi jazzkonsert på brandgaraget, och förutom en blackout på första låten så gick det ju ändå rätt fint. Vi for hem till mig i alla fall och åt popcorn och vi fick i oss en påse på ingen tid alls. Popcorn är gött helt enkelt! 

Förresten, kan någon vänlig själ berätta för mig varför Evelina åkte ur Idol och inte Sam? Eller varför inte Amanda?!
Bajsidol!


Kära pappa.

Jag tänkte bara meddela dig om att din dyra samlarwhiskey är rätt slut.

hä hä hä.


I said things.

I thought we could change the world. Let's play by the rules now, Pablo.

Jag har haft fint besök utav Brolle, Tove, Johanna och Ronja och det var precis så slappt och bra som det ska vara. Och nu när de åkte så blev det bara väldigt tyst, tråkigt och tomt. Och då insåg jag att fasen vad tråkigt att bo själv ändå. Skönt, fast tråkigt.

Nu ska jag gå och sova tror jag, för imorgon så har vi jazzkonsert och jag ska försöka pallra mig upp rätt tidigt ändå. Kl. 17.00 i alla fall på Brandgaraget. Det är eran skyldighet att vara där! Kom ihåg det.


I love you Pablo.

Ett ord som beskriver dagen, fungerar inte. Men ett ord som har gjort dagen jävligt bra: Coulrophobia!

Kom till Brandgaraget på måndag den 29 Oktober! Kl.18.00, inga men godtages!


As I lying naked on the floor.

Jag tror att jag spelar trögfattad ett tag till.

Jag orkar inte. Jag skiter i det här nu, att pappa läser min blogg, jag släpper dagens nyhet. Idag somnade jag för första gången i hela mitt liv på en lektion. Mitt under Lasses genomgång av något tråkigt mattetal slog John Blund ner mig och jag tror inte att jag har sovit så skönt någon gång. 

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER?!


                                                 

Jag bara måste.

Jag kan inte sova utan att få ur mig lite kärlek


MUSE MUSE MUSE MUSE MUSE

image24


My happy time.

Om jag vore en fågel.

Jag är trött som satan och ska sova alldeles snart för en gångs skull. För sova har det inte varit mycket av i helgen.
Imorgon, när jag har samlat krafter så ska jag blogga på rejält, jag förväntar mig att ni tänker återkomma hit då, och läsa om mina otroligt intressanta spekulationer och lyssna på lite klagomål. Det vore väl mysigt?

Min pappa åker till Thailand imorgon, det betyder FF veckan ut och veckan in! (Partypartyparty, jag bjuder på pappas dyra whiskey!) Och imorgon så ska jag faktiskt äta makaroner och kryddkorv till middag! Så det så!

FF is the shiieeet!
Typ.


Din frihet kommer naturligt.

Öhöhm, och var gjorde alla i fredags som var så mycket viktigare än att läsa min blogg?

"Ja, hej det var Linn. Jag tänkte bara berätta för dig att du kan konsten att förstöra min dag. Ha det bra, hejdå!"


Allsång på menyn.

Jag är hos Julia i Stockholm.
Vi söfter bah.
Och killen som satt bredvid mig på bussen,
han luktade äckligt och åt risifrutti.
That's so uncool.
Typ. Det var i alla fall inte trevligt
och jag fick hålla andan nästan hela resan ner.

Men nu är jag här i alla fall och imorgon kommer Niklas.
God natt.

Du är någonting.



Ja, det var ju roligt.

Jag är trött som ett as och ska aldrig mer i hela mitt liv börja tvätta klockan 18.30 om man ska ha det man tvättar samma kväll.

Jag drar till stockholm imorgon!


Översikt för Linn Berg.

And no one ever said that you would be so beautiful.

I söndags natt så tänkte jag något i stil med "imorgon ska jag se till att tvätta". Jag pluggade istället, litegrann, och tänkte att "imorgon, då ska jag se till att tvätta". Jag repade istället, och så har det hållit  på tills ikväll. För ikväll så SKA jag tvätta. Annars har jag inga rena kläder. Och det vore illa.

Igår var jag hos Janine med resten av bandet. Vi lagade mat och tittade på skräckfilm(er) med gräbbsen. Sen slutade det hela med att vi - efter tre påsar popcorn, solrosfrön, glass och en kladdkaka - sov 7 stycken hemma hos Janine. Och vi fick plats, trångt är bra, och själv så inackorderade Emma och jag en varsin del av soffan. Så trängseln överlämnade vi åt andra, bättre behövande. Eller något.

Nu ska jag tillbaka till pappa. Innan det blir för mörkt, så att jag vågar gå ner i källaren, annars blir det svårt att tvätta. Har jag inte skrivit ett till inlägg här innan klockan 00.00 inatt så är jag nog itusågad av motorsågskillen eller skjuten med en spikpistol av verktygslådemördarsnubben. Eller så har jag somnat, men det är inte så troligt.

HÄJDÅ!


I need your poetry.

Nu är du sådär obeskrivligt bra igen!

Här har ni, från mig till er i lite förtidig julklapp och i brist på annat att skriva, en sjukt grym låt och en mindre bra låt.

BEFORE I FORGET
- Slipknot

ONA
- Dato

I den sista videon är faktiskt jag med som dansare. Nu ska jag gå och ägna lite tid åt min spagetti, sen så ska jag iväg till stan och repa! Uuunderbart


Everybody needs a mother(fucker).

6 dagar. 6 små skitdagar. 6 dagar till min upplysning, till min frälsning, till min undergång!

MUSE


It's me again.

Nu gör jag såhär, faktiskt. Trots att det är ointressant och sådär.
Men Niklas, du är fanimig den bästa jag vet!




Hello it's Pablo, your brother Pablo. Sorry for calling this late. But it suddenly hit me that I miss you so much and you're too far away from me. I never told you how much I love you and everybody need a brother like you.

So goodnight dear brother, goodnight sweet brother and thank you brother for helping me out, goodnight.

Hello it's Pablo. Sorry for calling again. Do you remember when I dreamed about witches? I woke you up asking if I could sleep in your bed and you said "there are plenty of space...

so goodnight sweet brother goodnight dear brother and take my hand if you dream about witches, goodnight"

My brother went to Stockholm and I went crazy. I thought I could make it all by myself. But things have changed slowly now I'm in a mess. I wish you could bless me like you've blessed me before.

So goodnight dear brother, goodnight sweet brother and thank you brother for helping me out. So goodnight dear brother, goodnight sweet brother goodnight dear brother goodnight sweetheart, goodnight.


It's for people like you.

Jag har lite svårt att bestämma mig för vilken som är bäst.

Elton John - Your Song

Ewan McGregor - Your Song (fast på den där får ni "spola" till 01:47 innan låten kommer)

Det lutar faktiskt åt Ewans version, det beror kanske lite på vilket humör man är på.


Felstavad glädje.

Ibland funderar jag faktiskt på att dumpa bilddagboken och bli en grymt aktiv bloggare istället. Ibland.

Julia is still missing, Tove kommer inte och fotbollen verkar vägra att sluta någon gång. Så I'm still here och gör sådär som jag avskyr, blandar in engelska meningar här och där och överallt. No more sånt. Från och med nu.

Jag vill ha julafon för i år är Niklas hemma. En jul utan Niklas är verkligen inte kul, jag har genomlidit en sån en gång och nej tack, pojken ska vara hemma annars blir jag arg. Det tråkiga är att min familj blir mer och mer ojulig av sig (så det så, pappa lilla). Vartenda år är det "Men ska vi inte ha ett litet julbord i år ändå? Det blir ju bara massa mat över". Och själv blir jag lika sur varenda gång någon kommer och säger "Linn, vill du verkligen ha köttbullar i år? Duger det inte med bara..." blahablahabla. Det är lite tråkigt, för förut så var julafton stor, men nu är det ingen som orkar ha en stor jul längre. Jag har inte ens tid att titta på julkalendern! Gästerna (som består av mormor och morfar och med lite tur farmor och farfar) kommer, äter, öppnar paket och åker. And that's all.  Plus att jag önskar mig alldeles för många och dyra julklappar också. Jag kan ju inte få allt så jag har stora problem med att välja vad jag vill ha allra mest. Tur att jag har två månader på mig. Tre till och med.

Nu får Gunnar skäll för att han har fisit en luktfri fis som tydligen inte luktar så gott.
Tajm to gå härifrån, vi ska hyra film. Tack hej!

Sing halleluja.

Jag är hos Ronja. Tove kan inte komma och Julia har inte kommit än. The Jägbrant family tittar på fotboll, vilket jag inte är så värst intresserad av. Så jag bänkade mig här, i vanlig ordning,framför en varm och gosig dator. Typ. Och i brist på annat...

Vad är din mentala ålder ?

[x] Vet hur man kokar kaffe
[X] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[/] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner

total: 3,5

[x] Går i skolan alla veckodagar
[ ] Har en penna med mig överallt
[x] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] Dricker kaffe minst en gång i veckan

total: 4

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[ ] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[x] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[/] Pluggar när jag borde
[/] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[x] Kommer ihåg att mata djuren

total: 7


[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[/] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet

total: 4.5

[ ] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[ ] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok

total: 2


Min mentala ålder: 21

Slutfaktura.

Dublin är inte New York.



Det är lite roligare när man vet vem det handlar om.
Men fan var rätt sagt! Det stämmer precis!

(Jag svär alldeles förmycket)


He doesn't look a thing like Jesus.

Det är ju förjävligt egentligen.

Här hörrni, har ni något som jag gillar. MTV låter den som vill
välja och vraka i deras filmarkiv. Hur mycket bättre kan något bli egentligen? Okej, det kan bli bättre, men det är ju hur bra som helst ändå. Det är liksom bara att skriva en bokstav och sen kommer alla artister som finns på lager upp. Titta och njut!


Hela natten lång.

Är du satt på repeat?

Två sega skoldagar hör numera till det förflutna. Jag kommer inte att sakna dem om jag ska vara ärlig.

Annars har jag inte så mycket mer att prata om. Muse, men det har ni väl tröttnat på vid det här laget? Men ni kan ju få ta del i hur mycket jag tycker om min tremänning, Matilda. I alla fall så är det en hel jävla del! Jag vet nästan ingen grymmare än henne! <3


For you and me to live in.

För min och hela världens skull, lägg dig ner och dö!

Matteboken, jag är ledsen, men det finns ingen glöd mellan oss. Den där kemin är liksom borta. Vi drar åt olika håll, det finns ingenting att göra åt det. Och det är deffinitivt du, inte jag.  Förlåt matteboken, men det fungerar inte mellan oss längre. Plus att jag har hittat någon annan. Jag tror att det blir bäst om jag bara slår igen dig och övergår till datorn istället, den förstår mig så mycket bättre.


Lördaghelaveckanlång.

tiptoe to your room.

Jag fattar fortfarande inte. Jag har sagt det förr, det kanske är lite uttjatat, men jag tänker säga det igen, MUSE ÄR SÅ JÄVLA BÄST SÅ DET FINNS INTE! Ursäkta känslochocken där, men gah! Vart ska jag ta vägen?! Jag vill springa och gömma mig, skruva upp volymen på högsta volym och bara dö känns det som.

Lite knepig beskrivning på hur bra man tycker att ett band är kanske men, ägäejeä, skit samma. Jag kommer gråta den 21, jag kommer göra det. Jag kommer inte klara av att stå på mina ben, jag kommer avlida av lyckorus.

Nu måste jag sova, jag har inte pluggat matte. Hej IG, hej.
Men jag fattar ju inte!!!


Göre, bah.

Jag hittade en sak som ni måste se. När ni har sett den så kommer ni att inse att ni var nära döden innan ni såg den.

Muse - Feeling good

Byebyebye


Ett glapp i tiden.

"Herregud, han hade en verktygslåda!"

Det var g-fest ja, som sagt. Och jag kom fram till att hur man än gör så går det helt enkelt inte att bli lika snygg som Jack Sparrow. Så istället så var jag vanligt vanlig och är rätt nöjd ändå. Trots att den där garderoben bara blir värre och värre för varenda gång. Eller kanske rättare sagt de som står utanför garderoben. Vi lyckades missa bussen igen och lille Brolle fick agera Bed&Breakfast.

Och idag är jag ensam hemma och jag funderar på att slå till stort med att göra en kladdkaka, poppa popcorn och äta fetingmycket glass. Ska det vara svull så ska man göra det fullt ut.


sixteenth century greensleeves.

When you say that you don't mind.

Idag har jag blivit ägd två gånger. En gång av Kajsa på skolan och en gång av pappa. Jag går med min pappa på stan, utan att veta om hans plan. "Jag ska bara ta ut pengar" säger han och vi traskar mot bankomaten varpå han gör en tvärnit och innan jag hinner reagera så sitter jag på en pall med en pickadoll mot det ena örat. Så nu har jag gjort det, tagit hål i det där hårda på örat. Aj.

G-fest ikväll, tackhej.

OBS. Jag gillar inte dig, nej. Inte ett dugg faktiskt.


Inside my mind.

Jag är inne på andra vändan nu.

Idag har vi sjungit "Han har öppnat pärleporten" med Hannes som kompade på en skrämmande ostämd gitarr. Det lät fint må ni tro. "Äru mä på skit?!"



Inte vid datorn.

Meddelande 1. Ge dig.
Meddelande 2. Väx upp.
Meddelande 3. Jag hatar när du gör sådär.




Kändisfruar.

"Hennes humör sjönk allt längre ner i hennes gin och tonic."

Bussjäveln tänkte gå fem minuter för tidigt så jag fick springa. Tommy är sjuk så jag fick inte ha min baslektion. Skolan var allmänt seg trots att jag slutade 12. Och nu är jag allmänt skitless. Jag gör allt för att undvika dig, vet du.

Och om jag ändå hade varit en sån där som kunde tänka först och handla sen.


Phantom of the opera
Grym film faktiskt! Och jag kunde inte veta vilken av killarna jag skulle hejja på.


Sjöutsikt.

Kan du reglerna?

hahahahahahaha
hahahahahaha
hahahahaha
hahahaha
hahaha
haha
ha?

Hyper music.

"Jävlar! svor hon inombords. Jag flirtar med honom!"

Linn Berg, numera nobelpristagare och expert på att sätta mig själv i knipa. Ibland är jag så fruktansvärt imponerad av mig själv! Indeed.


"Hej, jag heter Kjell och jag är utklädd ikväll!"

Nu har jag sådär roligt igen.
Listor. Som borde utrotas.

Det är ju faktiskt aldrig kul att läsa.

JAG ÄR: 17 år t ex.
JAG SOVER: Som en stock.
JAG BLIR GLAD NÄR: Det händer roliga saker.
VEM KRAMADE DU SENAST?: Det var nog Johanna.
VAD SA DU SENAST?: det minns jag inte, förmodligen "okej" till pappa.
GRÖNA ELLER RÖDA ÄPPLEN: Rödgröna.
VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN: Ingen oftast, men annars blir det väl Julia eller Niklas.
VAD SKULLE DU BEHÖVA NU: många mängder glass.
VAD HAR DU NU: "More than everyone" på högsta volym
HAR DU SNYGGA SKOR?: Jag har mammas skor, vita converse.
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: 07:20 kanske.
VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE: Någonting när jag svarade i telefonen när pappa ringde. Kan tyvärr inte komma ihåg vad.
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: Jäpp.
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT: Näpp.
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: Bolibompa faktiskt.
KAN DU SPELA FOTBOLL?: Kan och kan, jag är ju inte så duktig på det. Bollar </3
SENASTE PERSONEN SOM FICK DIG ATT SKRATTA: Förmodligen någon av mina störda kompisar.
SENASTE PERSONEN DU KYSSTE: Han var snyggast i världen och luktade gott.
SENASTE PERSONEN SOM TRAMPADE PÅ DIN FOT: Ingen vet.
SENASTE MAT DU ÅT: stuvade makaroner och köttbullar.
SENASTE LÅTEN DU LYSSNADE PÅ: More than everyone
SENASTE FÖRÄLSKELSEN VAR MED: lääänge sedan nu faktiskt.
GJORT IDAG: Varit i skolan.
VAD DRACK DU SENAST: Te
VEM ÄR DU KÄR I: CK, som vanligt och som alltid.
VAD SKA DU GÖRA IMORGON: Gå halvdag i skolan och sen vet jag inte.
VAD GJORDE DU IGÅRKVÄLL: Repade, satt vid datorn och försökte sova.
OM DU FICK DÖDA EN KÄNDIS PÅ ETT PLÅGSAMT SÄTT, VEM SKULLE DU DÖDA?: Oj.. ehm, jag vet faktiskt inte. Chris Crocker tror jag, han är en sån där youtubekändis.
OM DU FICK BESTÄMMA ATT DET SKULLE VARA KONSERT IDAG, VILKET BAND/ARTIST SKULLE DU TA DIT: System of A Down eller Godsmack.
HAR DU GRÅTIT NÄR DU SETT EN FILM NÅNGÅNG: A walk to remember. Ojoj.
SISTA ORDET INNAN DU GÅR: Hejkomochhjälpmig.