Jag har ändrat alla namn.

Jag älskar när du dansar mig till ro.

Julia, Niklas och jag har haft tält och liggunderlagskrig idag på parkeringen vid Ö&B. Jag fick släpa på tältet så Niklas och Julia vann. Senare idag så hade Niklas, jag, mamma och pappa tältuppsättning på gården. Det måste ha sett rätt roligt ut innan vi fattade hur man skulle göra. Tro mig, att sätta upp ett tält utan instruktionspapper är väldigt knivigt. Så det blir spännande att se hur Niklas och jag klarar oss imorgon. Men Hacke är ju med, hon brukar kunna sånt där som har med skogsliv att göra. Jaha... Vad ska man skriva nu då? Jag är skitbra på att skriva packlistor, men inte att följa dem. Eller komma ihåg var jag lägger dem så till slut brukar det bli så att jag har skrivit arton packlistor, men ingen vet var tusan de tar vägen.

Men hörrni, jag hoppas att ni har en bra vecka för det tänker jag ha. Och nu behöver ni inte läsa min blogg förrän på söndag eller måndag. Det betyder att ni slipper mina konstiga spekulationer, skönt va?

Tältmeister.


Aldrig ska jag glömma dig.

När jordens undergång är nära, då ska jag ropa ut ditt namn. Tills dess får du förbli en hemlighet.

Jag lovar er att min inledning på sommarlovet har varit världsbäst! Jag har fått vara med Julia, haft midsommarfirande med Kajsa, Johanna och Veronica (C eller K?), vi var liksom basen. Fast sen så träffade vi andra många roliga människor också. Sova hos Kajsa äta massvis med fettosaker, åka hem, träffa Ronja, Julia och Niklas, åka tillbaka och sova hos Johanna. Komma hem på söndagen och grilla, bada och basta ute på långnäset med bra människor. Och idag har jag varit i stan med Tove och Johanna.

Vilket tråkigt inlägg det här blev. Jag har sett 10 filmer på 7 dagar. Niklas och jag ska se Muse (någon gång i vårat liv), Heat Ledger är Grr. Och... äh, god natt!


Imorgon mår vi bra.

Jaha, och här har jag gått och...väntat? I onödan, för att jag tänker för mycket. fan.

Jag är hos Johanna med Kajsa och (trumvirvel) Johanna!
Vi kollar på Jerry Springer show, eller vad det heter. Maraton på tv400, det är patetisk, elakt, lite äckligt, skrattretande och fan så underhållande! Vi halvsover och svullar godis också, eftersom att vi inte sov innan halv6 igår. Johanna och jag hade alldeles för roligt åt forntidens skolkataloger. Folk var alldeles för fula, med vissa få söta undantag, förr i tiden.

Jag ska skriva mer, bättre och... ja hur jag nu skriver. Vi hörs, hej!

Jag kommer inte på något att ha som rubrik.

Det vore ju jävligt trevigt om slumpen kunde föra oss samman och det sa klick på en gång.
 

Jag har ganska nyss insett att jag är ensam hemma hela helgen. Förutom att Niklas också bor här och att mamma bor 2,5 km härifrån. Men ändå. Alla barnen ropar yeah! Imorgon ska jag till Iggepiggesund. Jag ber till...hm, nej inte ber. Äh, jag hoppas helt enkelt att Tove blir frisk och kan vara med.

Nu vore det ju kul med ett roligt och klitchigt avslut. Men hjärnan hänger inte alls med så jag ska nog sova istället. God natt!


Det var en gång.

Det var jag.

Om man är kristen, och tror på gud och jesus och allt vad de heter. Har man en levande tro då?
Om man nu har det, hur i helvete kan den då vara levande? Eftersom att Gud och Jesus och alla andra andra som skulle ha levt på den tiden faktiskt är döda. (Ja, inte gud då men han har ju mer eller mindre aldrig levt) Riktigt jättemycket skitdöda till och med. Så levande tro är väl rätt... problematiskt? Jag kan min bibel, eller rättare sagt det jag vill kunna ur den. Som faktiskt inte är särskilt mycket alls.

Jag verkligen älskar när jag överträffar mig själv! Nu har jag inte suttit vid datorn på två dagar. Istället så har jag varit med Julia (blunda för det faktum att vi såg fyra filmer och svullade en hel dag). Ronja var med också, fast hon såg bara två filmer och svullade inte fullt lika mycket. Och igår, gott folk, jobbade jag! Helt frivillig och det var faktiskt kul. Tanken på pengar överträffar alla andra tankar i världen. Pengar, pengar, pengar, ge mig pengar! Så att jag blir rik...

Mitt hår luktar lövbiff.
Eller nej förlåt, tonfisk är det.


 


....

Ps. Idag har jag hört väldigt söt kille pratat väldigt härlig skånska. Ds.

Du är allt du vill vara.

Jag fattar faktiskt inte varför vissa av blogginläggen blir blå medan de andra förblir svarta.

1. Jag hatar min mysmage. Mysmage är inte great! Mysmagar går ju inte heller så bra att banta bort så då måste man träna. Träna är... Usch.
2. Min garderob är inte överfylld.
3. Det är inte min plånbok heller.
4. Jag hatar att tyckas synd om. Jag klarar inte av det. Jag hatar alla som tycker synd om mig, ni kan tycka synd om någon annan istället.

Jag är ett skilsmässobarn. Och ni måste få veta att det var en riktigt tragisk skilsmässa också. I min släkt är både Sture, Greta och Morgan mer eller mindre alkolister. I alla fall så säger Helga att Greta är det, men frågan är om man ska tro på Helga. Trots att Sture har gått på AA-möten och blivit en äckligt positiv människa som älskar livet och jobbar på att bli av med sina ätstörningar. Barbro, som också hör till min släkt är också gammal AA-besökare. Helga är en riktigt påfrestande jävel må ni tro. Fast kanske har det med att göra att jag tröttnar fruktansvärt lätt på människor, för egentligen är det nog en rätt bra människa. Förutom att hon skyller precis allt på stackars Sture. Jag hade jättedålig kontakt med Sture under ett helt år och har knappt träffat Greta och Morgan under kanske mer än ett år. Och det är faktiskt Stures och Helgas fel. Greta har hatat Sture under det här året och tyckt att Sture lika gärna kan gå och hänga sig. Både Sture och Helga är lite jättedeprimerande ibland och Helga har lite jättemycket ont om pengar rätt ofta. Därför läser Sture böcker om hur man mår bra med sig själv och Helga sätter upp lappar som det står "jag är nöjd med det jag har" i skafferiet. En gång eller flera gånger har jag hittat Sture full och avdankad på alla diverse konstiga ställen och en annan gång var han borta en hel natt. (Fast kom ihåg att Sture var en flitig AA-kompis). Därför hatade Helga Sture en rätt lång tid efter det. Alla hatade faktiskt Sture då. Jag brukar tjuvläsa i Helgas dagbok också, för annars får jag aldrig veta någonting om vad som händer.

Låter det roligt? Välkommen till min vardag.
Allt är nästan bra men ingenting är egentligen bättre.
Men vet ni, idag har jag kramat min mormor.


Snälla, säg någonting. Fortsätt berätta, låt mig veta. Låt mig höra, låt det aldrig sluta. Kom hit.

Fan.

Väldigt á la dig.

För egentligen så är jag alldeles för less på att leva och alldeles för nyfiken på vad livet har att erbjuda.

Vet ni, jag har verkligen underskattat det här med att sova bort halva dagarna. Hädanefter ska jag tillåta mig att göra det ibland. Sådär lagom många gånger.

"Mamma, kan man dö av alkolism?"


Det är vad jag vet.

Nej, det här blev inte bra. Inte ett dugg bra. Inte ens i närheten till bra. Näe.

Allra först så borde hela världen sluta slicka George Bush röv. Sen skickar vi världens alla präster på sommarläger och lär dem att religion är blajj och att de ska tro på sig själva så att de i sin tur kan lära resten av befolkningen det.  Sen kanske alla faktiskt riktigt bra jämnställda länder kan slå sig samman och arbeta för jämnställdhet i de länder som verkligen behöver det. Orka bry sig om lön när det finns kvinnor som inte ens får gå ut utan sin pappa eller bror om de är ogifta eller utan sin make om de är gifta. Eller stenas för att de älskar en man som i deras anhörigas ögon ses som olämplig. Sen gott folk, har vi i stort sett frihet, rättvisa och fred på jorden. Och just det, tryck in lite vett och ettikett i allas hjärnor så att de äter ekologiskt och sigillmärkt och tänker mer på miljöfrågor. Och få mig att sluta duscha i 20 minuter nästan varje dag! Då är jag nöjd.

Ner med Lidl.

Jag har insett att jag lika gärna skulle kunna göra en lista på månadens besattheter. Varje månads slut så kan jag skriva en lista av vad jag har avgudat. För det är mer eller mindre nya saker varenda månad. Just nu är det Red Hot Chili Peppers och havrefras med vaniljyoghurt som gäller.

Tillsammans gråter vi.

Frågan är om du verkligen kan och vill sluta.
Måste du vara så... bra?

Red Hot Chili Peppers.
Finns det mer att säga? Texter, musik, allt. Herregud! Kärlek säger jag, kärlek säger du. Annars är du dum.

Idag har det varit skolavslutning. Eller ja, så mycket skolavslutning det kan vara på en gymnasieskola. Vi körde lite körlåtar (kul att min gitarr inte fungerande. Ingen av dem.) som gick halvbra medan treorna satt och tävlade i vem som kunde fylleskrika sina klasshejaramsor allra högst. Sen drog vi ner till stan och tittade på studenttåget och minglade lite i Borgarparken. Men det känns fortfarande inte som sommarlov. Kanske lite, men inte mycket.

Jo just det. Jag är sur över att Klara inte fick sjunga idag. SKITSUR!
Klara är ju tamefasen bäst.


Du + Du = Sant

Nya skor = inte coolt. Faktiskt inte bra alls. Nya skor är bara bra när de börjar bli gamla.

Är det bara jag, eller känns det verkligen inte som om det är sommarlovsdags imorgon? Är det verkligen ett år sedan vi satt i matsalen på Bergsjö Centralskola och skulle äta tårta medan tårarna skvätte och rann ner för allas kinder? Idag när jag skulle gå upp till pappa (som bor granne med den fula skolan) så hade årets nior precis sagt tack och adjö och var påväg hem. Jag mötte två rödgråtna tjejer och småhånade dem lite för mig själv. (jag grät faktiskt inte när jag slutade nian. Jag var lite rörd, men mest glad). Efter dessa flickor så kom det en annan tjej springande och ropade "Vänta på mig!" och skrattade vad jag tyckte lät som riktigt muntert. Hon började småspringa efter de två första med ett glatt leende och helt plötsligt förvrids hela ansiktet och tårarna börjar strömma ner för kinderna som två salta floder.  Mer än sådär såg jag inte eftersom att jag fick skynda mig vidare, för jag tror nog inte att den tjejen hade uppskattat ett skrattanfall från mig just då. Eftersom att jag gillar den personen så himla mycket också.


 


Missförstå mig rätt.

Jag snor Toves lista.

DEN SENASTE VECKAN HAR JAG...
Kramat min mormor: Nej.
Slagit någon: Njae, jag minns inte.
Spelat basket: Nope.
Vunnit en match: Jag slog Ronja i kortspel idag.
Gått på bio: Nej.
Städat rummet: Nej, men jag bord nog göra det.
Bakat en sockerkaka: Nej, kladdkaka.
Ätit pizza: Nix.
Skrikit åt någon: Inte arg tror jag.
Varit uppe längre än 02:30: Japp.
Åkt flygplan: Nej.
Åkt tåg: Nej.
Pratat i telefon mer än 40 minuter: Nej.
Slösat mer än 30 kr på godis: Om man räknar glass som godis, Ja.
Pratat i en telefonautomat: Nej.
Spelat dataspel: Bubble Shooter och något annat spel.
Köpt kläder/skor: Yes.

DE SENASTE 50 TIMMARNA HAR JAG...
Retat någon: Ronja
Gått på toaletten mer än 10 gånger:. Det vet jag faktiskt inte.
Ätit prinskorv: Usch.
Hoppat ut i snön och skrikit: Det är sommar.
Lagat mat ur en kokbok: Nej, men ur hjärnan.
Gett någon komplimanger: Japp.
Lyssnat på Winnerbäck: Nej.
Använt handkräm: Nej, annan kräm.
Borstat tänderna: Ja.
Bäddat sängen: Nej.
Sparat pengar i spargris: Ingen spargris, men en sönderklippt Imsdal-flaska.
Sagt hej på hebreiska till någon: Jag kan inte Hebreiska.
Pussat någon: Nej.
Sagt jag hatar dig till någon: Nope.
Sagt att jag älskar dig till någon: Nä.

DEN SENASTE TIMMEN HAR JAG...
Gått på toaletten: Nej.
Ätit: Ja.
Kollat klockan: Nej. Bara för det så var jag tvungen att kolla den nu.
Sjungit "jag skakar av all denna meningslösheten": Nä.
Svarat i telefon: Japp.
Hostat: Nej.
Spytt: Nej.
Kollat på TV: Nix.
Lyssnat på radio: Inte det heller.
Skickat ett sms: Nej.
Sovit: Nej.
Installerat en skrivare: Det vore nog inte så smart att låta mig göra det.
Läst mer än tio rader på engelska: Inte den senaste timmen, men tidigare idag och det blir senare ikväll.
Skrivit blogg: Gör det nu.
Tänt en lampa: Japp.
Gråtit: Nej.

JUST NU...
Sjunger jag: Njae.
Gungar på stolen: Nej.
Lyssnar på musik: Självklart!
Kliar mig någonstans: Nej.
Hostar: Nej.
Äter: Nej.
Hoppar: men NEJ!
Lyssnar på techno: Knappast.
Lyssnar på klassiskt: Nej.
Lyssnar på Lars Winnerbäck: Nä-ä

VÄLJ BLAND...
Svart eller vitt: Svart. Eller, vitt. Nej, jag vet inte.
Katt eller hund: Hund.
Natt eller dag: Dag. Fast är det en rolig natt så är det ju roligt.
Solsken eller månsken: Solsken.
Sommar eller vinter: Sommar.
Julafton eller födelsedag: Julafton.
Film eller bok: Film.
Höstpromenad eller vårpromenad: Båda.
Radio eller CD: Radio.
Färg eller svartvitt: Jag älskar svartvita kort, annars vet jag inte.
TV eller radio: TV
Cykel eller moped: Cykel.
Buss eller bil: skönare med bil, bättre med buss.
Coca-Cola eller Fanta: Fanta Exotiska frukter. Men jag försöker att inte dricka läsk.
Bowling eller kubb:  Kubb!
Titta på TV eller stirra in i väggen: TV

Jag åkte dit för en kriminell falsett.

Min värld går inte under bara för dig. Den blir bara lite färglös och långtråkig.

Jag sitter hos Ronja. Ronja och Tove sitter vid pianot och leker gissningleken med mig, vilket går ut på att de ska spela en låt och jag ska gissa vilken det är. Jag lovar att det skulle underlätta om Tove kunde melodierna. Fast nyss trodde jag att Mors lilla Olle var pepparkaksgubbe-låten. "Du är sämst Linn". Annars så går det ju rätt bra.

Jag har gjort dreads på Ronja, än så länge håller det. Håret sitter kvar på huvudet och hon är nöjd. Så jag tror att jag lyckades. Imorgon måste jag läsa den där dumma boken som Cissi tvingat på mig. Jag orkar inte! Idag fick jag i alla fall vara i stan med Ronja och Johanna, mycket bra! Tove var med på ett hörn också, men sen övergav hon oss för "annan människa". (Nu lät det som om jag hatade den människan, men det gör jag inte.)

ckckckckckckckckckckckckckckckckckck. Visst är det underbart? Ack så omöjligt, men oj så underbart.

Jag har pratat med Julia och hennes kompis Jenny på telefon och nu jävlar längtar jag till Peace&Love!


Du får skylla dig själv, du började.

Och det är därför jag personligen känner för att slå dig tills du inte klarar mer.

Självdistans är inte min grejj. Eller jo, eller näe. Fast man kan se det såhär, jag lägger inte ut de fula korten för att skona er. För de fula korten är verkligen fula. Fast jag kanske ska plåga er någon gång, jag har ett riktigt bra kort för självdistans.

Fem dagar kvar nu, sen är jag fri. Fri från skolan, fri från dig, fri från ansvaret.
Nu ska jag till stan med Ronja och Johanna :D (Och Tove?)

Let's go another round.
I will follow you down and out.

Näringsbrist och nästäppa.

Du gör mig dum i huvudet.

Våran lediga dag mitt i veckan ställde till trubbel eftersom att jag trodde att det var måndag och därför inte tog med mig några idrottskläder. Så jag och Matilda fick pallra oss ut i spåret och gå en otroligt lärorik och intressant tipsrunda, på engelska. Varmt var det och myggorna kom från alla håll och kanter och frågorna satt så grymt dåligt att man missade i princip varannan fråga. Helfestligt, jovisst! Sen skulle smarta jag lukta på en maskros, vilket ledde till hastig nästäppa och konstant nysande i fem minuter. Det är inte alltid så lätt att komma ihåg att man är pollenalergiker. Dessutom så blev jag gul under nästan, Tove tyckte att det var fult.

Cissi har packat på mig en dålig bok på engelska så att jag kan få MVG i Engelska A. Verkligen underbart, jag fattar nästan ingenting. Övernaturligt är inte min grej. Och på tal om övernaturligt. Har ni sett på "Förhistoriska parken" någon gång? Om inte, gör det inte heller. Jag ville allra helst bara gråta när jag såg dåligt datagjorda djur från istiden och patetiska människor som faktiskt spelade med i det hela. "Åh, en mammut. Wow, de dog ut då. Nu ska jag ta och rädda lilla mammuten." När mammuten väl är i nutiden och befinner sig i en liten fånig inhängad; "Åh, lille mammuten vad du är fin. Men vad nu? Vill inte lille mammuten äta? Oj, jag måste åka tillbaka till istiden och kolla vad lille mammutfamiljen åt då, kanske lite förhistorisk sallad skulle smaka bra i lilla magen?"  Usch.

Varenda gång jag sitter och pluggar till ett prov blir jag mäkta imponerad över hur idiotisk jag är. Vad kul att jag kanske kan få VG i naturkunskap imorgon om jag gör bra ifrån mig, och vad bra att jag pluggar så himla mycket till det. Jag ska nog ta och önska mig lite självdiciplin i julklapp.

Det är allt du vet.

Fotboll i någons stjärt!

Fotbollen har förstört min kväll eftersom att pappa helt enkelt måste ta med sig tv-kortet till jobbet. Är det inte hockey så är det fotboll, när slipper man dårskapet egentligen? Ingen tv till mig alltså, och datorn är inte till någon större nytta för tillfället. Den är faktiskt lite ute känns det som, passé.

Jag har skittråkigt och det enda vettiga i hela huset är Jack och han är ju inte riktigt här. Han bara fyller mina igenproppade öron med underbara toner och sångtexter. Och återigen, den här - ursäkta språket - jävla känslan.

Nu kom pappa, det kanske blir lite TV åt mig ändå.
 


Det är något med dina ögon.

Men någon gång, nästa gång: snälla, låt mig få hinna med. Spring inte så fort.

Jag kan nästan lova att det kommer ett vettigare inlägg senare. (Hur vettiga mina inlägg nu kan vara). Men nu är det sol ute och då ska man vara utomhus. Iklädd bikini och indränkt i sololja. Vitt må vara inne på kläder, men inte på hud. Nog för att sola är en av de tråkigaste och mest obekvämaste jag vet eftersom att det bara är äckligt varm och långtråkigt. Bada är något för mig, först bada sen sola lite och sen bada igen. Långa och många bad.

Och föresten, CK, I don't like your girlfriend!

Mitt i natten på ljusa dagen.

MEN?!

För att du älskar det gooooda.

I cuddled with a whore because that's how I roll.

Tack Gustav Vasa för att du blev kung och gav oss den 6 juni. Stående ovationer till dig pysen, för annars hade vi inte varit lediga imorgon. Och nu är det faktiskt bara 7 dagar kvar i skolan, det kändes som om det var igår det var 70 dagar kvar till skolavslutningen. För ja, jag erkänner; jag hade nedräkning till sommarlovet sen strax efter jul.

Idag har jag varit lodis/hiphoper på skolan. Men det gick ändå faktiskt, jag fick till och med beröm av den underbart charmige tandläkartanten, vad hon nu heter igen. Inte Barbro, för hon är dum tror jag, men Sylvia kanske hon heter. Ronja vet. Det var "whiskey och glass" till lunch idag också, trodde Tommy. Fast egentligen så var det fisk och glass, sorligt nog, I alla fall så ska jag se på Ugly Betty och klä på mig något coolare än filtshorts, sen så blir det p-p-p-party i stan. Eller.. ja, nästan.


Nytt & begagnat.

Lidl är ett hot mot naturen eftersom att alla varor importeras från Tyskland. Och man ska inte köpa ekologisk frukt eftersom att den är inplastad och därför också är ett hot mot naturen.

Sa jag och köpte ett paket med Kellogs special K. (Som kommer från amerika eller någonstans i närheten)

Det är synd, men sant. Min hjärna har slutat fungera.

Följande uppgifter.

Men för sjutton grabben! You look so jävla good in blue så det är inte sant!
(Jag överträffar mig själv ibland, ingen kommer att fatta det där)

Idag skulle jag till tandläkaren, men tandläkaren var på lunch så jag får gå dit imorgon istället. Så jag hade ungefär en halvtimme att slå ihjäl nere på stan, och vad ska man göra när ankmamma och ankpappa tuggar fragda för att man vill titta på deras ankbarn, det är för varmt för att sitta på möljen och det är prov i NK på skolan? Inte ens min trogne telefonkompanjon Ronja hade tid att prata med mig, då är det illa. Jag gick och köpte ekologiska hårprodukter. Vuxenpoäng.


Jag kan välja dig.

Och jag känner återigen ett jäkligt stort sug efter Fanta exotiska frukter.

Du är välkommen att kontakta oss.

Sommaren är inte gjord för att sova på, det är lika ljust ute nu som det var imorse. Hur ska man kunna sova då?

Nu blev det svårt, jag har ingenting att spekulera om. Men egentligen är det kanske tur. I alla fall så vill jag säga till alla - Mata inte katter som inte är era egna! Speciellt inte om den ska ha kattungar, för det är ett helvete att få hem både mamma och ungarna sen. Och du får bara dåligt samvete, fråga min granne, han vet.

Idag har jag och Tove målat deras garage och jag har inte duschat på hela helgen. För mycket information? Nu ska jag sova! Hejdå.


Jag gillar't.

Kokta köttbullar är inte gott. Inte Ouzo heller.

Det var g-fest igår. Trots att mina knän är sönderdansade och blåa och att den sista halvtimmen var rätt seg och lite för halvnykter så var det hur bra som helst!

Jag är bara glad, det var bäst! Fast jag kom inte ut från stadt med mina grejjer förrän klockan var ungefär 25 över 1 och då hade jag fint missat bussen och tappat bort alla jag kände. Så jag hade ingen mobil och hade missat bussen, sen hittade jag Kajsa, ringde Tove som satt på bussen och hittade Sara och hennes mamma som jag fick skjuts hem med.

Nattmacka <3

(Jag ångrar mig, kom hit)